איפה זה עוז צאנג???

רועי גב

New member
לא מצליח לעלות כתבה

ממעריב NRG על הקמת פארק פילים בנחל עוז תודות למי שיעלה את הכתבה

רועי גב

New member
עוד פילים ..אולי נכניס עדר לעזה

02/11/06 14:11 בנגלדש: ילד נהרג ו-15 נפצעו בהשתוללות פילי פרא בדרום-מזרח המדינה ילד אחד נהרג ו-15 בני אדם אחרים נפצעו לאחר שעדר המונה כעשרה פילי פרא השתולל בכפר בדרום-מזרח בנגלדש. כך דיווחו המשטרה המקומית ועדי ראייה. במהלך ההתפרעות הרסו הפילים כ-20 בתים עשויים מבמבוק, חרבו ייבול ומוטטו עצים. כדי להבריח את חיות הפרא השתמשו הכפריים בתיפוף ובהפעלת נפצים. לפני שבועיים נהרגו חמישה בני משפחה אחת בכפר הסמוך כתוצאה מהתקפת פילי פרא. מדי שנה נהרגים כ-15 בני אדם בבנגלדש על ידי פילים, וזאת כתוצאה מצמצום שטחי היערות במדינה. שמור במזוודה שלח לחבר הדפסה רויטרס

כשאני אשתלט לך על חלק ניכר מהבית

שלך נראה אז מה אתה תעשה . לחיות הבר בהודו אין היום כמעט סביבת מחיה , בגלל זה הפילים והנמרים באים למקומות שיש בהם בני אדם

IndianaJones

New member
תיקון

בני האדם באים למקומות שייש בהם פילים ונמרים ... פיל זו חיה נפלאה , למה להתעלל ככה בבעלי חיים ולשלוח אותם לעזה ??? סטארט-אפ יכול להיות להקים יחידות של יוצאי איסאאן בצבא . יחידות כאלה לא יתלוננו בלבנון כשלא תגיע אספקה - הם פשוט ילכו לצוד ... או אז בהחלט ניתן יהיה לצייד אותם בפילים במקום נגמשים או טנקי מרכבה ... - מה שכן , אם זכרוני אינו מטעה בתקופת אנטיוכוס המכבים דווקא נלחמו בפילי מלחמה ...

KajaGugu

New member
רואים שלא היית בלבנון...

בלבנון אין כמעט מה לצוד וזה לא משנה אם אתה איסאני או גולנצ'יק. בני דודינו שחיים בלבנון ידועים בחיבתם להרג חיות והם צדו שם כבר הכל בעשרות השנים האחרונות. אתה מכיר את השיר על יואל משה סלומון שמגיע לאיזור הביצות אבל לא שומע קולות של ציפורים? זה בדיוק מה שמרגישים כשניכנסים ללבנון. אם זה לא מספיק, כאשר הייתה עוברת להקת ציפורים נודדות מאזור ישראל הצדליניק"ים היו מכוונים לשמיים מיקלעים ופשוט מורידים אותן בשביל הכיף (ויצא לי לראות את זה לא פעם).

IndianaJones

New member
מאיפה הבאת את היציאה הזאת ?!?

השיר על יואל משה סלומון ??? במקרה סאחבק שר את השיר הזה בחגיגות המאה לייסוד מלאבס ... וזה בדיוק מה שזה = שיר , לא ממש מדוייק . לבנון ?!? כנראה לא שמעת מעולם על ציניות ... ותתפלא כמה השדאות של איסאני ממוצע עולה על זו של גולנצ'יק/צנחן/אגוז וכו' . למען הסיר כל ספק , דברי נאמרו בציניות ובהומור מר ואם הייתי או לא הייתי בלבנון ממש לא קשור לעיניין , בוא , נרשום לך פעמיים גבר בפנקס חוגר מילואים על זה שהיית עד ליריות שוא של חיילי סרק . ממש קמר"ש הלור"ל .

למעלה