איפה ונטורי נעלם? ונטורי.. חסרות לי התגובות שלך, לא שאנחנו ממש מכירים.. אבל לאן נעלמת?
M mayagb New member 30/11/06 #1 איפה ונטורי נעלם? ונטורי.. חסרות לי התגובות שלך, לא שאנחנו ממש מכירים.. אבל לאן נעלמת?
M mayagb New member 1/12/06 #4 איזה אלימים, סליחה. בסדר בסדר.. הבנתיאת המסר. להבא... קצת עדינות אנשים.אחד מספיק. לא צריך יותר..
ו ונטורי New member 1/12/06 #5 אני פה ../images/Emo24.gif ובכיף נכיר ../images/Emo9.gif וחברים מה זה ההתנפלות הזאת..
C chen elharar New member 1/12/06 #6 הי, אני מכיר אותך. טוב, לא ממש מכיר אבל השם שלך.. הגבת לי פעם בבלוג, משהו בהקשר של עברי אני חושב, יכול להיות שזה אתה? כי אם כן, אחד אפס לזיכרון החד שלי
הי, אני מכיר אותך. טוב, לא ממש מכיר אבל השם שלך.. הגבת לי פעם בבלוג, משהו בהקשר של עברי אני חושב, יכול להיות שזה אתה? כי אם כן, אחד אפס לזיכרון החד שלי
T TauberiT New member 1/12/06 #8 ../images/Emo122.gif מה הקשר לזה שיש לך בלוג? הוא אמר שאתה הגבת בבלוג שלו.
ו ונטורי New member 1/12/06 #9 מה הקשר? כי אני לא רואה מישהו שאין לו בלוג ואין לו קשר לנושא הזה בכלל. בא ומגיב סתם למישהו בבלוג שהוא לא מכיר..
מה הקשר? כי אני לא רואה מישהו שאין לו בלוג ואין לו קשר לנושא הזה בכלל. בא ומגיב סתם למישהו בבלוג שהוא לא מכיר..