איפה ומה מבררים על נכס בארה״ב טרם רכישה מרחוק?
צפיתי לאחרונה בכתבה שהייתה בחדשות:
https://www.youtube.com/watch?v=xkpzCoCxb7c
העלו שם כמה נקודות של איפה ומה לברר על נכסים טרם רכישה מרחוק.
איפה לבדוק?
ממליץ על שני אתרים: zillow trulia
להסתכל באתר היסטורית רכישות מקרקעין - מישהו יודע מה כתובת האתר? ministry of real estate in usa?
להתסכל באתר מפקד האוכלוסין האמרקאי - לבדוק אם הגירה שלילית או חיובית לעיר. כמה זמן אחורה? מה כתובת האתר? גגלתי ministry of population usa ללא הצלחה.
מה לבדוק?
נתוני סביבה - אני מאמין משני האתרים למעלה?
בכמה נמכר הנכס לאחרונה? - מה לגבי נכסים מכונסי נכסים/בנק. לא הייתה שם מכירה. מה עושים?
היסטורית מחירים
מצב פיסי של הנכס - איך לבדוק מרחוק? גוגל street-view?
ליקויים של הנכס - כנ״ל - איך?
היקף הבתים הפנויים - איפה לבדוק?
אתרים רשמיים לגבי נתוני פשיעה וחינוך- איפה לבדוק?
אני מתעניין ברכישת בית מחברת ניהול אמרקאית שרוכשת דירות זולות טרם השיפוץ מכונס נכסים/מהבנקים. מישהו עהש דבר כזה בעבר ויודע לתת חו״ד?
מה לגבי קרן הגשמה? שמעתי מחבר רחוק שרכש שם וגילה שמנהל הבניה חשוד בפילילים. אני לא בקשר עם אותו חבר, כך שאני לא יודע מה עלה בגורל הכסף בסוף. אבל עדיין זה היה מחשיד. מישהו יודע לספר עליהם מנסיונו? חו״ד?
מה היא בדיוק חברת safe future? מה המודל הכלכלי שלה?
מודה לעונים
צפיתי לאחרונה בכתבה שהייתה בחדשות:
https://www.youtube.com/watch?v=xkpzCoCxb7c
העלו שם כמה נקודות של איפה ומה לברר על נכסים טרם רכישה מרחוק.
איפה לבדוק?
ממליץ על שני אתרים: zillow trulia
להסתכל באתר היסטורית רכישות מקרקעין - מישהו יודע מה כתובת האתר? ministry of real estate in usa?
להתסכל באתר מפקד האוכלוסין האמרקאי - לבדוק אם הגירה שלילית או חיובית לעיר. כמה זמן אחורה? מה כתובת האתר? גגלתי ministry of population usa ללא הצלחה.
מה לבדוק?
נתוני סביבה - אני מאמין משני האתרים למעלה?
בכמה נמכר הנכס לאחרונה? - מה לגבי נכסים מכונסי נכסים/בנק. לא הייתה שם מכירה. מה עושים?
היסטורית מחירים
מצב פיסי של הנכס - איך לבדוק מרחוק? גוגל street-view?
ליקויים של הנכס - כנ״ל - איך?
היקף הבתים הפנויים - איפה לבדוק?
אתרים רשמיים לגבי נתוני פשיעה וחינוך- איפה לבדוק?
אני מתעניין ברכישת בית מחברת ניהול אמרקאית שרוכשת דירות זולות טרם השיפוץ מכונס נכסים/מהבנקים. מישהו עהש דבר כזה בעבר ויודע לתת חו״ד?
מה לגבי קרן הגשמה? שמעתי מחבר רחוק שרכש שם וגילה שמנהל הבניה חשוד בפילילים. אני לא בקשר עם אותו חבר, כך שאני לא יודע מה עלה בגורל הכסף בסוף. אבל עדיין זה היה מחשיד. מישהו יודע לספר עליהם מנסיונו? חו״ד?
מה היא בדיוק חברת safe future? מה המודל הכלכלי שלה?
מודה לעונים