איפה וכיצד ללמוד?

• פותח הנושא regy
  • פורסם בתאריך

regy

New member
איפה וכיצד ללמוד?

שלום, אני כבר הרבה שנים צופה מן הצד על הרוקדים המיומנים ורק עכשיו אני מתפנית ללמוד לרקוד סלסה בעצמי. רק שאני לא יודעת איפה. אני רואה מודעות של כל המועדונים ואני לא יודעת מה להחליט.אלף, האם זה רציני להגיע פעם בשבוע לפני המסיבה וללמוד בקבוצה? השאלה, האם ניתן באמת ללמוד משהו בצורה כזו למישהו שאין לא רקע? באת, איפה מומלץ ללמוד באזור ת"א? מקווה כי יודע דבר יעזרו לי בתודה מראש

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אממ ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

הרוב הגדול של האנשים פשוט מגיע למועדונים בזמן הלימוד וככה לומדים... אם את רוצה להגיע עם רקע, למרות שלדעתי זה ממש לא הכרחי ואף די מיותר, אני יכולה לתת לך מספר של מישהי שנותנת שיעורים פרטיים במחירים סבירים, תקחי כמה שיעורים ואז תלכי למועדון עם יותר ביטחון, רוצה ?

sectioni

New member
תשובות

קודם כל ברוכה הבאה לעולם הסלסה :) בשאלה של איפה.. באמת יש הרבה מועדונים אני אישית ממליץ על הביילטינו מבחינת לימוד (www.bailatinoclub.co.il) מללמוד פעם בשבוע בסופו של דבר את תלמדי אבל זה לא רציני ואם את רוצה ממש להגיע לרמה מקצועית אז צריך הרבה יותר מזה. אבל פעם פעמיים בשבוע בתור התחלה בשביל לראות אם זה בכלל נראה לך זה מספיק. רקע מוקדם לא ממש צריך ולמעשה לרוב האנשים בסלסה לא היה רקע מלפני. מקווה שזה עוזר

למעלה