איפה ה"מאמרים" ???

שרונקאם

New member
תפוז מחקו אותם

חברים... המאמרים נמחקו עקב הפרת זכויות יוצרים שלהם. משתמשים המעוניינים שנפרסם מאמרים שלהם מתבקשים לפרסם אותם בפורום כהודעה ולשלוח לי מסר פרטי עם קישור למאמר שלהם. תודה, שרון.

URNFS

New member
זכויות יוצרים של מי?

אגב,שרונקאם,טוב לראות אותך סופסוף.

webmasterN

New member
אתם עושים צחוק תגידו לי ?

איזה זכויות יוצרים ??? איזה ???? לא משנה אני כבר אפתח שרת משלי ואני יעלה את המדריכים שלי לשם, כבר נמאס לי לענות כל הזמן מחדש על הודעות דומות חוזרות ונשנות, מחקתם את המדריך שלי? בעיה שלכם או שתשחזרו או שתבקשו ממישהו שהוריד את המדריך למחשב שישלח לכם - אני לא מעלה לכם מדריכים יותר. מצטער אבל אני לא חמור ! אם אתם מפחדים מהרמאים האלה מאיגוד הסרטים והתרגומים זאת בעייה שלכם, אני יודע היטב מה חוקי ומה לא ובוודאי שאני יודע מי כתב את המאמרים!

אתה לא חייב. לכל מי שכתב מאמרים:

אתה יכול ליצור איתי קשר בICQ ואני יעלה אותו לאתר שלי. האתר שלי ייפתח בשבוע-שבועיים הקרובים ואני מתקרב לסיום בנייתו. הICQ שלי רשום בכרטיס שלי.

שרונקאם

New member
לא אני מחקתי את המאמים!!!

אם כי אחראית הפורומים של תפוז! גולשים מאתרים אחרים הודיעו לה שיש בפורום מאמים שלהם וזו "גניבה". לכן היא מחקה את כל המאמרים ועכשיו כל מאמר שנרצה להכניס, חייב יהיה להיות מקורי שלנו. אסור לנו להעתיק אותו מאתרים, אולם, אתרים אשר נתנו לנו את האישור להשתמש במדריכים שלהם, יתקבלו בברכה ולא תהיה שום בעיה עם הצגת המאמרים שלהם כאן בתפוז. אני מצטער על אי הנוחות, ואני יודע שהמאמר של webmasterN הוא מקורי, אבל תפוז מחקו הכל כדי שנעלה רק חומרים מקוריים. מכעיס, אני יודע, אבל לי תפוז הודיעו על המחיקה רק אחרי שהם כבר מחקו. מצטער על אי הנוחות, שרון.

webmasterN

New member
אני לא מאשים אותך גבר

אתה אחלה ! אבל אם הנהלת התפוז מתנהגת בכזאת פזיזות אז שתלך לע**זל, אני העליתי פעם אחת את המדריך ופעם שניה לא תיהיה, הפעם הבאה שאני אעלה מדריך תיהיה רק בעדכון, בינתיים שהגולשים יסבלו בגללם.

למעלה