איפה התגובה

איפה התגובה

לכל שלושת החכמים (ברק,לבני וביבי), איפה התגובה החזקה שהבטחתם לירי פצמארים ורקטות הבחירות הללו מאוד מאוד קשה במי לבחור. שלושתכם רק מדברים. כל התקיפה בעזה היה תעמולת בחירות. מה עוצר אותכם מלתקוף שוב? הבחירות בטוח שלא תעצור אתכם . אנשים ממשיכים לקבל רקטות ואתם מתווכחים כמו שלושה ילדים בגן (היא לא החזיקה רובה,הוא שובניסט)וכו... במקום לקבל החלטה איזה תגובה חזקה אנו משיבים להתקפות. אז קדימה מועצת החכמים במקום לדבר ולהעליב אחד את השני תתחילו לייסם את מה שהבטחתם.!

israel3000

New member
איזה תגובה נתניהו אמור לתת ?

הוא לא בקואלציה עד כמה שזכור לי חחח

איזה סרט? "קדימה, תריץ את זה הלאה"...

או שמא "קדימה, הביתה, קישטה!". וכמובן, בל נשכח את "שכחו אותי בבית 8 שנים" - מיומנו של תושב שדרות. עוד 8 ימים ונגמר הפיאסקו. תבלו.

Fasz

New member
*הליכוד בראשות אריאל שרון ומפלגת העבודה

במסגרת ממשלת אחדות.

Fasz

New member
לא, הזכרתי לך שברוב השנים הללו מפלגת העבודה

הייתה בשלטון.

אז? היא לא הייתה מפלגת השלטון

ולדברי ביבי, כל עוד זה תלוי בו, גם עכשיו היא תהיה בשלטון. אז מה בדיוק יהיה שונה עכשיו עבור "שכחו אותי בבית 8 שנים" אשר מתוכם 5 שנים היה שלטון ליכוד?

Fasz

New member
אבל היא הייתה חברה בממשלה

חברותה של מפלגת העבודה בממשלה הינה חסרת חשיבות וכל שהיא עושה בממשלה הוא להיענות לרצון ראש הממשלה? את בטוחה שמפלגת העבודה מעולם לא השפיעה ולו במידה זעומה על המדיניות הכללית של מדינת ישראל? וודאי שכן. לא באופן רב אמנם, אך בהחלט בעל השפעה. יחד עם זאת, קשה להתנער מהעובדה שממשלת העבודה לא הייתה חברה באופוזיציה אלא שותפה במהלך רוב 8 השנים הללו למדיניותן של ממשלות ישראל. כל שרציתי להזכיר לך שהיה כאן שלטון עבודה-ליכוד, למקרה ושכחת.

אני לא שכחתי

אבל אתם אוהבים לשכוח שהקסאמים התחילו, ונמשכו, ללא כל פעולה נגדם, במהלך שלטון ליכוד. אתם טוענים שזה בגלל שהעבודה גם הייתה בשלטון? לדברי ביבי, כל עוד זה תלוי בו, היא תהיה גם עכשיו. אז מה עשיתם בזה?

asc124

New member
לכן צריך להצביע איחוד לאומי

לימין אמיתי שישמור על אזרחי המדינה

Fasz

New member
לא בגלל, אלא גם היא הייתה שותפה לכך

אמנם מטר הקסאמים נמשך 8 שנים לבערך, אך אל נא תשכחי כי הוא הגיע למצב נוראי ואף בלתי אפשרי בעבור יושבי הדרום רק בשנים האחרונות. לפני כן, אני מניח שהקסאמים היו נסבלים יחסית בהתחשב בפיגועים שפקדו את הארץ. אם זה מחדל, זה גם מחדל של מפלגת העבודה. הרי מי ישבה לאורך אותן השנים בשותפות עם שרון, אולמרט ולבני?

"נסבלים יחסית"? וואלה יופי...

הקסאמים החלטו ועם השנים עלו ועלו כל הזמן, ואילו פצמ"רים היו בסיעם בימים שלפני ההתנתקות. לשאלתך - אני לא חושבת שזה מחדל של מישהו. הייתה בעייתיות רבה ביציאה למבצע כמו עופרת יצוקה עם צבא לא מוכן ועם ישובים שלנו בלב הרצועה ובאחוריים של עזה. בשביל לפעול נגד הטרור ברצועה היה הכרח לנתק לפחות את חלק מהישובים (להלן נצרים). עם זאת, מי שטוען שהמחדל איננו של הליכוד ושהליכוד הוא התרופה ל"שכחו אותי 8 שנים בבית" שוכח מי היה זה ששכח מלכתחילה ויוצא מאוד, מאוד, מאוד מגוחך.

Fasz

New member
היישובים אינם קשורים לכך ואין איום הקסאמים

מצדיק נסיגה. אך זה לא העניין - באותו הזמן הקסאמים היו פרימיטיביים יותר ופשוטים יותר וגרמו לנזק מועט יחסית. זאת על אף שבשנת 2003 חלה עלייה ניכרת בשיגורם. זאת כשברקע מאות אנשים נטבחו כשאוטובוסים בערי ישראל התפוצצו. אני מניח שבמידה ובתקופה ההיא טירור המתאבדים היה נבלם, ייתכן ופעולות נרחבות בעזה כמו חומת מגן היו מתבצעות. יחד עם זאת חשוב לציין שפעולות נרחבות בעזה התבצעו עוד הרבה לפני עופרת יצוקה. עם כל הכבוד, ממשלה בראשות הליכוד גרמה למיגור הטירור מאזורי יו"ש. ממשלה בראשות הליכוד תוכל גם לטפל במיגור הטירור מרצועת עזה ומדרום לבנון. מה גם שהליכוד כיום שונה מזה שהיה לפני כמה שנים וכך גם מפלגת העבודה. המדיניות השתנתה, כפי שראינו במבצע עופרת יצוקה בו יישמו מהלכים אגרסיביים כשברקע יש אוכלוסייה אזרחית, עליהם אפילו בוגי יעלון לא היה חותם.

צר לי לאכזב אותך,

אבל הליכוד של אז אכן הורה על צווי 8 ל"חומת מגן" נוספת בעזה, מס' פעמים, פעם ראשונה עוד באותו הקיץ שאחרי חומת מגן, וביטל. אתה טוען שביבי תקיף יותר משרון?

לדבר

כמו שכולם מדברי ומשכנעים.גם ביבי יכול ועד כמה שזכור לי הוא דיבר. שהוא יוצא מהחיים הפוליטיים

lazaroni

New member
אז ככה..

נתחיל בזה שכן היתה תגובה ישראלית אתמול בלילה תגובה שקולה אחרי מחשבה ודיונים לא פזיזה אבל לגבי תגובות נוספות ניתן בהחלט לראות שלבני אכן תומכת בנושא אך שר הביטחון ברק חושש משום מה "זה לא שיש לנו כוונה לעשות עופרת יצוקה 2. אמרנו שתהיה תגובה והייתה תגובה הלילה". כך אמר אמש (יום א') ל-ynet שר הביטחון, אהוד ברק, זמן קצר לאחר שורת התקיפות של חיל האוויר ברצועת עזה. "אני עוד לא יודע בביטחון אם תהיה הפסקת אש ביום חמישי מצד החמאס. את זה עוד נראה", הוסיף. אמירתו של השר ברק מנוגדת לדברים שאמרה אמש שרת החוץ ציפי לבני, לפיהם "אם המבצע בעזה לא הספיק, נצא לעוד אחד. נצא נגד חמאס בכוח". לבני אמרה את הדברים בכנס בחירות בנתניה בו השתתפו עולים חדשים. <מתוך כתבה בYNET> ולגבי ביבי - הוא שוב מתחבא ונעלם (כרגיל) אז מה לעשות שאי אפשר לשמוע את התגובה שלו

מעוררת אימה פשוט.

ציפי ליבני ראש הממשלה, היכונו למתקפות חסרות שחר, עשרות לוחמים הרוגים, וטילים בכל הארץ. ביבי ראש הממשלה, היכונו לחרופ גדול. רק ברק יודע להתנהל צבאית לצד מדינית, בכוח לצד שיקול דעת.

למעלה