איפה התגובה

אבל נתניהו חזק בבטחון לא מחזיר שטחים ../images/Emo151.gif

על היציאה מלבנון ניתן רק לברך את ברק שעשה את המעשה ההסטורי ש18 שנה לא עשו לפניו.

Fasz

New member
המהלך היה צריך להיעשות, אך הוא נעשה באופן

בזוי לחלוטין. לא רק שאופן הנסיגה היה כושל, אלא גם הפקרת צד"ל היה החלק הכאוב ביותר אליו יש לי נגיעה אישית. זה מעשה כמעט בלתי נסלח.

להד"ם

צד"ל ומשפחותיהם, מי שרצה לפחות, חצה את הגבול יחד עם החיילים ומילאו את מלונות הארץ. גם לאחר מכן, מי שביקש קיבל כאן מקלט. הנסיגה הייתה צעד אמיץ והסטורי, אבל אני לא מצפה מאנשים כמוך להבין את זה, אני בכלל לא מדברת אליך, רק אל המחנה השפוי.

Fasz

New member
אני אירחתי לא כמה מאנשי צד"ל עימם הייתה לי

נגיעה אישית במסגרות כאלה או אחרות בעבר - אותם ולעיתים גם את ילדיהם. אני מעדיף להישמר מסיסמאותייךהמתעלמות ממצוקתם וסיבלם. כולנו ראינו את הפקקים שנוצרו כשהם ניסו להיכנס לכאן בבהלה, והותקפו בעוד בפקק בלבנון ע"י אנשי החיזבאללה. מדינת ישראל, זנחה ברגע זה באופן סופי את בעלי בריתה. בל נזכיר באותה נשימה גם את הבטחתו של ברק למהפיכה אזרחית, ומה שנשאר ממנה. את הבטחתו של ברק להגיב בתקיפות על כל פרובוקציה מלבנון וכיצד הוא הפר הבטחה זו כשהחיזבאללה חטף את שלשת החיילים.. לברק יש כשלונות רבים וצר לי שאת לא מודה בכך אך באותה נשימה מתייחסת לתומכי הליכוד כאל בבונים טיפשים שאינם ביקורתיים.

אבל אתם באמת מתנהגים ככאלה

אחרת איך אפשר להסביר את העובדה שאתם מתעלמים מכך שגם ל"פרובוקציות" של החמאס בעזה לא ניתנה שום תגובה ממשלת ליכוד? טוב מאוד שברק לא הגיב, ראינו מה קרה עם התגובה האחרונה. אני דווקא לא מבטלת בכלל את סבלם של אנשי צד"ל, זה ללא ספק נורא למצוא את עצמך פתאום במנוסה ונעקר מביתך למקום אחר לגמרי, ובאישון ליל. עם זאת, הם ידעו שעד יולי צה"ל הולך לצאת מלבנון. הם ידעו גם מראש, גם אם אפשר היה לטעות אחרת, שאין אינטרס לשלוט בלבנון והישיבה שם היא זמנית. זה שה"זמני" נמשך 18 שנה זו האשמה שיש להפנות למי שהתחיל והמשיך בכך, לא למי ששם לזה סוף.

Fasz

New member
עניתי לך על כך בהודעה אחרת.

הייתה זו שליטה זמנית ברצועה, נכון, אך עדיין זה לא מצדיק הפקרה מוחלטת של צד"ל. אני עוקב אחרי העניין מקרוב, כיום רבים מחיילי צד"ל נמצאים בחו"ל כשהם עדיין לא יודעים כיצד להתחיל לבנות מחדש את חייהם. כל רכושם נבזז בלבנון וקרובי חלקם אף הוצאו להורג. בל נשכח את אופן הנסיגה מלבנון שבמהלכו הופקרו משאיות עם ציוד, נגמש"ים וטנקים לתושבים לבנוניים שהשתלטו עליהם עם נסיגת כוחות צה"ל וצד"ל. לעולם לא אשכח את התמונה של אותה אישה ערביה המסיעה משאית צה"לית שלמה המלאה בבקבוקי קולה אל הכפר בו היא שכנה. ואתם מתקשים להבין למה קוראים לנסיגה "בריחה"? ההתנהלות הכושלת הזו היא שיצרה את הרושם הזה. מוזר שאינך מסוגלת להודות בכך וממשיכה ללהג על כמה שהיינו צריכים לצאת משם.

הרושם מעניין לי את קצה העכוז

היות ולא הייתה אפשרות לצאת בהסכם, אז לא היה מנוס מלצאת בדרך זו. עם כל הצער שלי על הלבנונים האומללים, וגם על העזתים האומללים, אנחנו באים קודם. מלבנון היינו צריכים לברוח כל עוד נפשנו בנו עוד כשהיו הרבה פחות קורבנות בנפש.

Fasz

New member
הרושם הזה דירבן את היווצרות האינתיפאדה השנייה

אני שמח שהוא לא מזיז לך את קצה העכוז, אך למיליארד מוסלמים עוינים, הוא מזיז ועוד איך. הנסיגה הבהולה התפרשה כבריחה ועל כן טירוריסטים רבים הרימו ראשם. אני מבין שלגישתך טוב לזרוק את בעלי הברית שלנו, שלא פעם שימשו כמגן אנושי על חיילי צה"ל, לכלבים.

כן, כמו תמיד, אין כמו הימין

לביצוע תעמולה עבור ארגוני הטרור השונים. כמה הם משלמים לכם?

למעלה