איפה התגובה שלי?

zchiko

New member
איפה התגובה שלי?

אל מנהל הפורום אני ממתין מעל שעה ועדיין אנני רואה את תגובתי ללשלתו של סרגל !!!!! מהי חברת ניהול

zchiko אני יושב ומחכה רק להודעות

של הגולשים החדשים באמת אין לי דברים אחרים לעשות כמו מישפחה עבודה לימודים אהה ויש את קורס הקצינים שאני נמצא בו בחודשים האחרונים אז ככה שממש אין לי מה לעשות חוץ מלרוץ לכל הודעה במחשב . ואגב שאלת מה קרה להודעות שלך?? הינה התשובה הן נמחקווו בגלל שאני ראיתי לנכון שאין להם מקום בפורום שלנו הודעות רבות של גולשים נמחקות כאן אז על תרגיש מקופח אתה בחברה טובה רק זהירות שלא תחליק . המשך פורום פורה גיא

lj101

New member
מה המצב מנהל, להקה ייצוגית של

הקהילה הגרוזינית מרמלה נתנה הופעה מהממת באירוע של חוג ידידי אסף הרופא. חבר'ה מקצועיים שהעירייה נותנת להם במה ואפשרות קידום רצינית ביותר. בברכה LJ101

zchiko

New member
../images/Emo179.gifגיא קבל

א) קבל התנצלות באם השאלה ניראית כמו טרוניה ,זו היתה שאלה תמימה ב) אם שמתה לב זה היה ביום ו' בבוקר אבל פורסמה בפורום רק ביום א' אח"הצ ג) הדברים נכתבו באותו הרגע מתוך הנחה שאתה שם וצופה בנעשה, ד) אם אני מבין נכון את הלך הרוח בפורום,אתה המחליט הבילעדי בפורום איזה הודעה תפורסם ואיזה לא,פשוט באופן שרירותי ולשיקול דעתך???? למרות שלא היתה שם שפה בוטה ,או התקפה אישית על איש ,אלה נכתבו דברים אמיתיים ,ובדוקים, הסבר לי בבקשה למה זכיתי הכבוד המפוקפק,שהודעותי ימחקו, המשך יום נעים ,וגלישה מהנה לכולם

למעלה