איפה השילוט שלכם ?????

uzi25

New member
איפה השילוט שלכם ?????

אני מסתובב הרבה בירושלים מתוקף עבודתי ואני בכלל לא רואה שילוט שלך אבל רואה בהחלט שילוט של עמדי, אולי זה מלכלך אבל אלו כללי המשחק עדיף ללכלך 3 שבועות ולנצח מאשר להתייפייף ולהפסיד!!! הרבה אזרחים לא מכירים אותך ורק בגלל השילוט הנהדר של עמדי יצביעו עבורו ולא עבורך!! אתה עלול להפסיד את הבחירות על שטויות ועקרונות טיפשיים הרי אחרי הכל אם עמדי ינצח מי יזכור שהוא ליכלך את העיר???,זה היה כך בזמן טדי ובזמן אולמרט אלו כללי המשחק ואם לא יודעים לשחק אז פורשים ולא מתבכיינים! אני בהחלט רוצה שתיבחר אבל אם אני לא אראה שלטים שלך (וכך גם כמה מחברי) אני לא הולך לבחור מכיוון שאם אתה לא מתאמץ אז גם אנו לא !! בהחלט לא נצביע למתחרים שלך אבל לא נלך לבחור וחבל. לסיום שיהיה לך בהצלחה!!! אזרח מודאג

soloavia

New member
הבטחת - ואני מקיים.

שלום ניר! מקווה שלא תיקח ללב את דבריו של UZI26. יגאל עמדי (וגם תוכן הקמפיין שלו מראה זאת) טוב מאד בללכלך. אישית ראיתי גם מכתב רשמי שהוציא כברכה לעמותה של פורוש - ואני חושב שכל ילד שגמר כיתה ח' - יכול היה להתנסח טוב יותר. מי שרוצה להיות ראש העיריה - לא צריך להוכיח שהוא מלך הזבל - והגיע הזמן שתושבי העיר יוקיעו את המלכלכים. לעינינו - הבטחת להסיר את השלטים מ"אמפי אולמרט" ואת השלטים שחסמו מידרכות בגילה - וקיימת! כל הכבוד !!!! אם גם לאחר שתבחר - תואיל להתייחס לפניות התושבים - הרי שצפוי לנו ראש עיר ראוי ! בהצלחה (וזה לא אומר שמעכשיו אפשר שוב ללכלך!) צחי

תשובת ניר ברקת

אני מייצג תרבות שלטונית אחרת - ניהול מקצועי ולא מפלגתי. אני לא משחק לפי כללי משחק של אחרים שעוברים על החוק ומטנפים את העיר. ירושלים זקוקה לניהול שונה! ישנם מאות שלטי תמיכה במועמדותי ברחבי העיר. הם נמצאים כולם ברכוש פרטי של אנשים והושמו שם על ידי אנשים שמצהירים בכך על תמיכתם בי. שלט שמוצב בביתו של אדם פרטי שווה אלף מונים משלט בלתי חוקי שהושם באמצע הלילה באופן בלתי חוקי ברכוש הציבור על ידי נער שבדרך כלל גם מקבל על כך תשלום.

למעלה