איפה הספר? מאיפה אני משיג את הספר החדש של מאיר? אין בחנויות הספרים!!! תודה
D droran New member 31/7/05 #1 איפה הספר? מאיפה אני משיג את הספר החדש של מאיר? אין בחנויות הספרים!!! תודה
פ פרדס חנה כרכור New member 1/8/05 #2 כרגע ניתן להשיגו רק בבית אריאל כמו גם את הדי וי די של מסע הבחירות, חולצות, ספר השירים ועוד. הדיסק של שנה 5 כבר בחנויות והדיוידי יגיע בהקדם. 04-6231216 שירז
כרגע ניתן להשיגו רק בבית אריאל כמו גם את הדי וי די של מסע הבחירות, חולצות, ספר השירים ועוד. הדיסק של שנה 5 כבר בחנויות והדיוידי יגיע בהקדם. 04-6231216 שירז
ג גולוגולוגולוגל New member 1/8/05 #3 אולי תוציאו של השנה הרביעית? או-אולי זו שנה אחרת. על כל פנים- השנה הזו שבה בוטן מתוק בקרקס עשו את "לא תתפוס אותי" (ומישו שם צייר בינתיים דיוקן על הבמה..) תוציאו ת'דיסק של השנה הזו- יש לכם כבר קונה אחת. עשינו עסק?..
אולי תוציאו של השנה הרביעית? או-אולי זו שנה אחרת. על כל פנים- השנה הזו שבה בוטן מתוק בקרקס עשו את "לא תתפוס אותי" (ומישו שם צייר בינתיים דיוקן על הבמה..) תוציאו ת'דיסק של השנה הזו- יש לכם כבר קונה אחת. עשינו עסק?..
ל ל ו היו לי עלי גביע New member 1/8/05 #4 אין בחנויות??? (מאוכזבת מעט) בדיוק מקודם בשובי משבעה אצל חברה קרובה חשבתי שאני צריכה אחד כזה. בשורות טובות.
אין בחנויות??? (מאוכזבת מעט) בדיוק מקודם בשובי משבעה אצל חברה קרובה חשבתי שאני צריכה אחד כזה. בשורות טובות.