איפה המנהל פה???

איפה המנהל פה???

תעשה סדר בהודעות תמחק מה שלא צריך ותתחיל לסנן לצערינו אנשים שהורסים!! (לדוגמא הליכלוכים שרצים כאן בודעות האחרונות!) שבוע טוב.

Dj LaLa

New member
לא יודע עד כמה אנשים מעודכנים

פה בפורום או לא מעודכנים המנהל של הפורום יצא לקורס בצבא לכן לבנתיים אין מנהל לפורום סתם לידע כללי

אז שיעביר את השרביט

למישהו אחר ,קצת סדר בבאלגן.. זה אחלה פורום חבל שיהרס.

דני דין אל חשש

1. אני בטוח שהמנהל עושה את עבודתו , ולא נהוג לתת ביקורות. 2. מי שמפר את כללי ההתנהגות בפורום , הוא בטח ישמע ממנו בנתיים תהנו מהפורום ואת הזכות שלכם להיות פה. 3. אף אחד פה לא מסונן או יסונן יש נהלים ודרכים לטיפול . 4. המשך צי'טוט נעים.

ביקורת באה ע'י ביטוי במכה מובנים.

ביקורת בונה תמיד היא הביקורת הטובה ביותר שאפשר להשיג ולקבל. לפי הנקרא מימך הביקורת שלך היא לא ביקורת בונה , היא לפי הכיתוב שלך נקראת ביקורת על מנהל (מפקד או איך שתקרא לזה) אני בטוח שלא היו לך כוונות כאלה(שים לב לכתוב בבקשה ואל תבין שאני נגדך) והיו לך כונות נכונות ולטובת הפורום. המסר שהיה אמור לבוא לאותם הגולשים בטח כבר הופנו אליהם, אתה וכל חברי הפורום בבית של תפוז והפאן שלכם חשוב להם , והם בטח לא ירצו שמישהו יצא פגוע בכל מובן. את השרביט המנהל לא צריך להעביר לאף אחד , הוא פה במסגרת התנדבותית וניתנה לו הזכות להיות מנהל ואני רואה שהוא עושה זאת בדרך זו או אחרת. ולך יש את הזכות להביע דעות ואף אחד לא יקח לך אותם , מה שכן אפשר זה ללבן דברים ולהגיע להסכם הדדי , ואני אישית תמיד אומר אם דעתי לא ניראת לך , יש לי עוד כמה דעות בנושא. תן חיוך ידוע שאתה לטובה בפורום , ולא אחר.

למעלה