איפה הם רוכבי הקטנועים שאינם גולשים

זהר זהר

New member
איפה הם רוכבי הקטנועים שאינם גולשים

רוב רוכבי הדו"ג הם רוכבי קטנועים, בערך מחציתם על 50 סמ"ק. יש לי רושם שרובים לא עוסקים בנושא הרכיבה כעניין מיוחד ולא מגיעים לאתרי האנטרנט המשמשים את הרוכבים. אני פועל כיום לשינוי חוק הפלת"ד (בין היתר קיים רעיון לפטור מביטוח חובה קטנועים עד 125 סמ"ק ואולי לחייב אותם רק בביטוח לפגיעה בצד שלישי) . אני מעריך שרוב רוכבי הקטנועים רוכשים אותם מחוסר ברירה. אם היו מאפשרים להם לקבל באותו מחיר רכב פרטי + נהג , היו מעדיפים אותו. איך להגיע לאלה שלא קוראים את ההודעה הזאת? מה דעתכם?

1nc0gnit0

New member
לפתור מביטוח חובה - לא הגיוני

ביטוח החובה ממילא מכסה אך ורק פגיעות גוף שאתה עשוי לגרום לצד שלישי. אתה עצמך מכוסה מכוח חוק הבריאות, וביטוח החובה אינו מכסה נזק לרכוש, רק נזקי גוף לצד שלישי. גם היום, אחוז ניכר מהרוכבים כלל אינם עושים ביטוח צד שלישי לנזקי רכוש, ובטח שלא ביטוח מקיף לאופנוע של עצמם. הדבר ההגיוני היחיד הוא תימחור הגיוני של הביטוח, שבאמת ישקף את הסיכון שחברת הסיטוח לוקחת על עצמה

זהר זהר

New member
אתה טועה - ובענק. ביטוח החובה מבטח

קודם כל, את הרוכב (ברכב את הנהג) בכל הנזקים לגוף, כולל הפסדי השתכרות ועלויות טיפולים רפואיים.

atala

New member
חלוקת פליירים ברמזורים

פרסם פה סוג של מסמך וורד שכל אחד מאיתנו יכול להדפיס ולחלק.פרסם כתובת מייל וטלפון כך תהיה לך סוג של ביקורת על התפוצה של הפלייר. אני תורם 50 פליירים כולל חלוקה.

atala

New member
התכוונתי שמי מאיתנו שרוצה יכול לחלק

פליירים לרוכבים הממתינים איתנו לירוק

incognito1980

New member
לפתור מביטוח חובה? למה?

ומי ישלם על הנזקים שלהם? מה יקרה לכל אותם השליחים הצעירים שרק רוצים לעבוד וימצאו את עצמם בלי ביטוח, כי המעסיק יוכל שלא לעשות אותו?

עידו 750R

New member
זה לא אתם?

זה לא אתם שהרצתם לנו על בטיחות כשאמרתם שנפילה על 70 מטוסטוס ונפילה על שבעים מפיירבלייד זה אותו דבר?

../images/Emo45.gif זהר זהר,כדאי לענות לבחור

ולא להשאיר את השאלה שלו ללא תשובה. לעניות דעתי,פנייה שלך לרוכבים,מבלי להתייחס כרגע לשיטה,שלא תחת כותרת מועדון האופנועים,אלא יוזמה אישית שלך,היתה מניבה הענות רבה מאוד לרעיון שלך. אני מציין זאת בכוונה,על מנת שתבין שגם אני אתמוך בך,ובגדול,אבל לא כשליח של המועדון,מאחר והוא מסיבות שונות שלא אחזור עליהן,בשלב הזה אינו ראוי,לייצג את הרוכבים. טיולים זה לא הכל,,,מסיבות,וקריאות הידד,אינן מספיקות,צריך להוכיח באמת ששליחותך מתבצעת כשמאחוריך מועדון נקי כפיים באשר להתנהגות כביש. וזה לא מהיום למחר,זה לוקח זמן רב,בייחוד לאחר הראיונות האחרונים בתקשורת.

הערכתך בקשר לחוסר הברירה

ציטוט "אני מעריך שרוב רוכבי הקטנועים רוכשים אותם מחוסר ברירה" זהר זהר,לא מדוייק. לחלקם יש גם רכב בבית,השקולים העקריים הם,ניידות,זריזות,חנייה,קלות תפעול,והכי חשוב,אחזקה זולה מאוד,למרות מחיר הביטוח. שאל כל חשמלאי רכב,מהם הנזקים המצטברים,למערכת חשמל,טעינה,ועוד,לרכב הניצב בפקקים,ותקבל תשובה שמחירה גדול מתשלום החובה. זאת מבלי להתייחס לאמורטיזציה,של נסיעה איטית,שמכלה את מכלולי הרכב. וזאת מבלי להתייחס לאלו,הלא מעטים,אשר משלבים את ניצול הקטנוע/אופנוע שלהם,בכל דרך אפשרית,לפאן,בילוי,ורכיבות. עובדה שגם אתה מחפש להגדיל את נפח הקטנוע שלך על מנת להצטרף לשבילים . אז מה? תעדיף להגיע עם קטנוע עב נפח,או עם רנו מגאן עם נהג ?

למעלה