האוקינוס השקט
New member
איפה הם היו אז ואיפה הם היום
והנה שוב חזרנו לפינתנו האהובה (עדיין לא ברור על מי) והיום, לכבוד יום שישי זה שיר אהוב עליי במיוחד אני צוחק איתך גם לחדשים מגיע הכבוד.
מתי שמעת לראשונה את השיר?
על מה לדעתך השיר מדבר?
מה לדעתך יותר יפה בשיר הלחן או המילים או שהוא מושלם כפי שהוא?
האם הגישה שלך לגבי השיר השתנתה במהלך הזמן?
מה המשפט האהוב עליך מתוך השיר? למי שלא מכיר, לא שמע או הכחיש את קיומו הנה מילות השיר: אני צוחק איתך ואין לך חוש הומור אני צוחק איתך ואת רוצה הארד קור אני צוחק איתך ואת עושה טרור אל תעייפי אותי - אני זה לא חמור אני צוחק איתך ואין לך חוש הומור אני צוחק איתך ואת רוצה הארד קור אני צוחק איתך ואת ברצינות אל תתקני אותי, אני זה לא טעות אז למה יש כל כך הרבה דמעות? ולמה אי אפשר כך סתם לחיות? אני דורך רק על ירוק האושר בא רק מהצחוק אני צוחק איתך ואין לך חוש הומור אני צוחק איתך ואת רוצה הארד קור אני תופס אותך, קופץ עלייך כמו קוף אני זורק אותך, וו בצורת מנוף אז למה יש כל כך הרבה דמעות? ולמה אי אפשר כך סתם לחיות? אני דורך על כר ירוק האושר בא רק מהצחוק אני צוחק איתך, ואין לך חוש הומור אני צוחק איתך, ואת רוצה הארד קור אני חונק אותך, טוב זה אולי בצחוק אני עוזב אותך, מוצא אותך רחוק רחוק אי שם מעבר לקשת בחולות אני אוהב אותך אני בוכה איתך
והנה שוב חזרנו לפינתנו האהובה (עדיין לא ברור על מי) והיום, לכבוד יום שישי זה שיר אהוב עליי במיוחד אני צוחק איתך גם לחדשים מגיע הכבוד.