איפה הם היו אז ואיפה הם היום

איפה הם היו אז ואיפה הם היום

והנה שוב חזרנו לפינתנו האהובה (עדיין לא ברור על מי) והיום, לכבוד יום שישי זה שיר אהוב עליי במיוחד אני צוחק איתך גם לחדשים מגיע הכבוד.
מתי שמעת לראשונה את השיר?
על מה לדעתך השיר מדבר?
מה לדעתך יותר יפה בשיר הלחן או המילים או שהוא מושלם כפי שהוא?
האם הגישה שלך לגבי השיר השתנתה במהלך הזמן?
מה המשפט האהוב עליך מתוך השיר? למי שלא מכיר, לא שמע או הכחיש את קיומו הנה מילות השיר: אני צוחק איתך ואין לך חוש הומור אני צוחק איתך ואת רוצה הארד קור אני צוחק איתך ואת עושה טרור אל תעייפי אותי - אני זה לא חמור אני צוחק איתך ואין לך חוש הומור אני צוחק איתך ואת רוצה הארד קור אני צוחק איתך ואת ברצינות אל תתקני אותי, אני זה לא טעות אז למה יש כל כך הרבה דמעות? ולמה אי אפשר כך סתם לחיות? אני דורך רק על ירוק האושר בא רק מהצחוק אני צוחק איתך ואין לך חוש הומור אני צוחק איתך ואת רוצה הארד קור אני תופס אותך, קופץ עלייך כמו קוף אני זורק אותך, וו בצורת מנוף אז למה יש כל כך הרבה דמעות? ולמה אי אפשר כך סתם לחיות? אני דורך על כר ירוק האושר בא רק מהצחוק אני צוחק איתך, ואין לך חוש הומור אני צוחק איתך, ואת רוצה הארד קור אני חונק אותך, טוב זה אולי בצחוק אני עוזב אותך, מוצא אותך רחוק רחוק אי שם מעבר לקשת בחולות אני אוהב אותך אני בוכה איתך

אני עונה...

מתי שמעת לראשונה את השיר? כשהוא עלה במייספיס של משינה על מה לדעתך השיר מדבר? על אישה רצינית וחסרת חוש הומור...חחח מה לדעתך יותר יפה בשיר הלחן או המילים או שהוא מושלם כפי שהוא? המילים האם הגישה שלך לגבי השיר השתנתה במהלך הזמן? בהתחלה הוא נשמע לי מוזר ועכשיו הוא פשוט שיר נפלא מה המשפט האהוב עליך מתוך השיר? "אל תתקני אותי אני זה לא טעות"

sagilap

New member
יאללה!

מתי שמעת לראשונה את השיר? ביום שהוא יצא. בערך שעה אחרי ההודעה בפורום נכנסתי ושמעתי. על מה לדעתך השיר מדבר? משהו מתוסבך בין זוג מה לדעתך יותר יפה בשיר הלחן או המילים או שהוא מושלם כפי שהוא? הלחן האם הגישה שלך לגבי השיר השתנתה במהלך הזמן? לא. אהבתי מההתחלה. מה המשפט האהוב עליך מתוך השיר? אל תתקני אותי- אני זה לא טעות!

אני../images/Emo26.gif

מתי שמעת לראשונה את השיר? בשבוע שהוא יצא. עילעלתי במייספייס ונתקלתי בפלא. אפילו הבאתי את ה"סקופ" אל הפורום ומאז הכל היסטוריה. על מה לדעתך השיר מדבר? על מישהי שלא מבינה מישהו. [ואולי גם להיפך] מה לדעתך יותר יפה בשיר הלחן או המילים או שהוא מושלם כפי שהוא? הלחן. האם הגישה שלך לגבי השיר השתנתה במהלך הזמן? כמו הרבה שירים של משינה - התרגלתי לאהוב אותו עם הזמן. מה המשפט האהוב עליך מתוך השיר? אני זורק אותך. וו בצורת מנוף.

שלי

מתי שמעת לראשונה את השיר? בערך לפני חודש וחצי נראלי P: על מה לדעתך השיר מדבר? אממ מישהו עם קשר מתוסבך לבת זוג שלו מה לדעתך יותר יפה בשיר הלחן או המילים או שהוא מושלם כפי שהוא? את האמת?.. ברב השירים את הלחן, אבל הפעם את המילים >< האם הגישה שלך לגבי השיר השתנתה במהלך הזמן? בפעמים הראשונות ששמעתי סתם אהבתי, ורק אחרי כמה פעמים הבנתי את המילים P: מה המשפט האהוב עליך מתוך השיר? טוב זה אולי קיטשי, אבל.. -אני אוהב אותך, אני בוכה איתך- אגב, אני חדשה D=

למעלה