איפה הם היום?

ומה עם חברות הדיסקים?

חוצמזה, כאילו שיש חנויות דיסקים ראויות בארץ חוץ מטאוור.

alpha80

New member
כבר הסכמנו על זה בעבר -

וגם ל"הליקון" ידידינו לא היה הרבה מה להגיד בנושא - מזל שיש את האינטרנט, "אמזון" ו CD NOW, בלחיצת כפתור הדיסק אצלך בדואר. ושהחברות ימשיכו לעשות אוספים. אנחנו נקנה את הדבר האמיתי.

Helicon 80s

New member
באמת שיר ענק

וכאמור... מתחילת נובמבר תקבלו אותי בפורמט "אזרחי"...

turrican

New member
נכון אנו מזדקנים אבל ...

תגידו לי אדם "כריס לייפ" - זה הסוד שלך ושלי - נראה עדיין מצויין? וגם מדונה. ובכלל מייקל גקסון נראה חתיך מתמיד אהה? הוא נעשה יותר ויותר דומה לאיש הפיל שקנה לפני המון שנים.

אדם הולך ומקריח

(מצד שני - צריך לשמוח על זה שהוא עוד הולך) מייקל ג´קסון לא הולך לישון בלי שפופרת ענקית של סופר-גלו ליד המיטה. אבל מה, מדונה באמת נראית יותר טוב מפעם. בעיקר כי הייתה מספיק חכמה להיפטר מהמראה הזנותי רגע לפני שהפכה לזונה זקנה. בוי ג´ורג´ נראה מפחיד (אבל הוא תמיד נראה מפחיד)

alpha80

New member
מייקל ג´קסון לא דוגמא

יש לו בבית כמה מנתחים פלסטיים שגרים איתו אם הוא קם בבוקר עם קמט חס וחלילה מיד הם מתקנים לו אותו.... חוץ מזה - גם אנחנו חתיכים... הא אלכס?..

turrican

New member
זה נכון שג´קסון..............

אפרופו מייקל ג´קסון.. בואו נסגור כמה שמועות לגביו.. 1. זה נכון שהוא רב עם מקרטני בגלל הזכויות של הביטלס? 2. זה נכון שנשר האף פעם מרוב ניתוחים פלסטיים? 3. זה נכון שנשרף לו השיער בפרסומת לפפסי לפני מיליון שנה? 4. שהוא מסוכסך עם הוריו וכמה מהוריו? 5. זה נכון שהוריו התעללו בו שהיה ילד קטן? 6. זה נכון שהוא ישן את הקוף החמוד שלו בלילה? 7. זה נכון שהוא אוהב קטינים? 8. זה נכון שהוא עשה ניתוח להפוך ללבן? מי מאשר \ מעדכן \ מוסיף?

ממה שאני יודע

1. נכון. זה התחיל כי ג´רסון מכר את הזכויות של revolution לפרסומת של חברת נייקי (למרות שזה שיר של לנון. מראה לי שמקרתני סתם חיפש סיבה לריב) 3. בהחלט נכון. 4. בטח שמסוכסך עם כמה מאחיו / אחיותיו 6. באבלס לא נרדם בלי שמייקל מלטף לו את הפרווה 7. מה לעשות, כנראה שכן 8. ניתוח אחד????

alpha80

New member
מה נזכרת בו פתאום...

היתה לך התגלות שלו בלילה?... הוא עשה את שלו, לא חידש כלום ב 10 השנים האחרונות, מוסיקה זוועתית, עדיף לזכור אותו בשיאו, יומיים אחרי BAD הוא כבר התחרפן סופית.

מי יודע, אולי הוא עוד יפתיע

כמו מריאן פיית´פול החביבה שמנערת רוק עם קול פעמונים ושירי פופ קיטשיים חזרה כמו דודה מחורפנת עם קול שבור ושירי דיכאון

למעלה