איפה הם היום?

dbzb

New member
איפה הם היום? ../images/Emo55.gif

בטח לא כולם זוכרים (במיוחד שהפורום הזה רחוק מלהיות מלא באוהדי WCW) אבל בוקר טי לא תמיד השתמש בaxe kick בתור מהלך הסיום שלו. לפני זה הוא השתמש בbook end (כמו רוק בוטום) ולפני כן במיסל דרופ קיק (מהחבל העליון), אבל כל אלה היוו תחליף עלוב למהלך הסיום המרהיב שהוא היה עושה לפני כן: ההארלם הנג אובר. זה היה ענק. כשהיריב שכב על הזירה בוקר טיפס על החבלים בפינה, קפץ, עשה סלטה באויר ונחת עם לג דרופ על היריב. שיין הלמס נהג לסיים את הקרבות שלו עם הvertbreaker. עוד מהלך מרהיב. ג´ריקו נהג לבצע את הliontamer. מי שחושב שהוא פשוט החליף את השם וזה אותו מהלך טועה. הwalls of Jericho זה סתם בוסטון קראב מסכן שרואים בבירור שהוא לא מפעיל לחץ. לפחות בליון טימר זה נראה היה כאילו הוא מפעיל לחץ עם הברך על גב היריב. זה נראה כמו מהלך הכניעה המושלם. אז מה קרה למהלכים האלה? האם המתאבקים זנחו אותם כי הם היו מסוכנים מדי (לעצמם או ליריבם) ? אשמח לקרוא השערות או נתונים עובדתיים.
 

על האש

New member
ואל תשכח את השארפשוטר

שברגע שהיטמן היה מבצע אותו הייתה כניעה מיידית של היריב ואילו כעת שמבצע אותו רוקי בצורה כול כך עלובה ממש רואים ששום לחץ לא מופעל על הגב התחתון של היריב
 
על מה אתה מדבר?

אם תשים לב תראה שאת הקרבות הבאמת גדולים של היטמן, הוא אף פעם לא הצליח לנצח עם שרפשוטר לדוגמא דיזל היה להם לפחות 3-4 קרבות והוא עשה בכל אחד מהם איזה 2 שרפשוטרים ולא הצליח להכניע את דיזל......
 

על האש

New member
את רוב הקרבות הוא היה מנצח

עם השארפשוטר אל תשכח שזה היה מהלך הסיום שלו ובכול אופן לפי דעתי הוא היה מבצע את המהלך באופן הכי מושלם שיש היית רואה שברגע שהוא מבצע את המהלך מופעל לחץ פיזי ממושך על הגב התחתון של היריב ולא כפי שהשארפשוטר מבוצע כיום שלא מופעל בו שום לחץ! ואם תשים לב גם אנגל לא הצליח לנצח אתמול את אנדרטייקר בעזרת האנקל לוק למרות שיריבם אחרים ניכנעו למהלך הזה בין רגע
 

deathcaster

New member
הבהרה

אולי באמת הבעייה שלכם היא שאתם עדיין חושבים שהאבקות היא אמיתית ?
 

dbzb

New member
אף אחד פה לא אמר ../images/Emo55.gif

שהיאבקות היא אמיתית. על האש בסך הכל ציין שברט הארט הפעיל יותר לחץ על היריבים עם השארפשוטר, ואני מסכים איתו. אני מתאר לעצמי שזה לא היה מספיק כדי לפגוע ביריבים (גם ככה הם מסתובבים שם די פגועים) אבל זה נראה הרבה יותר משכנע וזה הרי די חשוב בהאבקות, לא? אין מה להתפלא כי הרי הרוק התחיל להשתמש בשארפשוטר בתור פארודיה על הסקרוג´וב המפורסם (לפי מה שאני יודע). בכל אופן די סטינו מהנקודה המקורית שלי שהיתה מהלכים יפים שנעלמו. אז אני מקוה שיש לכם מה להגיד גם בקשר לזה.
 

TRIPLEfnH

New member
מה אתה אומר ?

הנה לך מקבץ קרבות שברט ניצח בהכנעה עם השארפשוטר תשפוט בעצמך, אם הם מהווים חלק מן הקרבות הגדולים שלו, טוב ?? - ברט מכניע את מר. פרפקט (קורט הניג), אחד מגדולי האלופים הבין ישתיים בהיסטוריה, בסאמרסלאם 91 וזוכה בחגורה הבין יבשתית, תואר היחידים הראשון שלו. - ברט מכניע את ריק פלייר, מגדולי אלופי העולם ב WCW\NWA, וב WWF, וזוכה באליפות העולם הראשונה שלו בקרב שנערך בקנדה באוקטובר (או ספטמבר, אני לא בטוח) 92 - ברט מכניע את שון מייקלס בסדרת ההישרדות 92 בקרב ההגנה על התואר העולמי בפיי פר ויו הראשון שלו. - ברט מכניע את ריזור רמון (סקוט הול) ברויאל ראמבל 93 בקרב הגנה על התואר העולמי. - בשנים 93-96, היריבים הגדולים של ברט היו יוקו ודיזל (שלהם ברט לא יכל לעשות שארפשוטר כמו שצריך) ומול אואן הארט בקרב שלהם בסאמרסלאם 94 הקרב היה "כלוב ברזל", אחר כך מול בקלנד ברט ישתמש דוקא בתרגיל של באקלנד, הצ´יקן וואנג קרוס פייס" כדי להכניע את באקלנד, יריבים אחרים (אותם ברט כן הכניע עם השארפשוטר) ג´רי לאולר וז´אן פייר לאפיט, לא היו ראויים לפיוד עם ברט, אבל מה לעשות, וינס היה שתוי, כנראה, ואת מייקלס ברט לא הצליח להכניע בשלב יתר מאוחר (רסלמניה 12) אך יש לציין שמכיוון שנגמר הזמן, ברט אולץ לשבור את הנעילה אחרי 40 שניות. - ברט הארט לא מכניע, אך מעלף, את אסטין בקרב ברסלמניה 13
 

deathcaster

New member
הבהרה מס´ 2

אני חושב שכל מילה שאוסיף על ה"היסטוריה" הזו מיותרת נכון רפי ?
ואגב לגבי השארפרוטר שמישהו אמר שרוקי גם משתמש בו אז לכל אוהדי ברט הארט : הארט לא המציא את השם שארפשוטר לתרגיל - ה- WWF המציא
 

rshamir

New member
הבהרה - הדור הבא

האם יש בכלל צורך לציין שסטינג גם השתמש במשך שנים באותו תרגיל בדיוק, רק תחת שם אחר - Scorpion Death Lock?
 

dbzb

New member
וקונאן טוען ../images/Emo55.gif

שהוא זה שלימד את היטמן לבצע את המהלך ואפילו ברט מודה לו על כך כשהם נפגשים... נשמע טיפה לא אמין אבל כל דבר יכול לקרות בWWF (?)
 
The best...

ברט הארט הוא The best there is The best there was And The best there evere will be לא שאני חושב שהוא הכי טוב לי יש את העדפות שלי ולדעתי י 4 מתאבקים שהייתי הכי רוצה לראות אותם עכשיו והם mr perfect hulk hogan undertaker ultimate warrior אבל ברט הארט הוא אחד הטובים ואחד המלהיבים שי בגללו ה wwf היה מלהיב וזוהר כמו שהוא בשנות ה 90 הסטורי ליין שלו היה יפה ולדעתי הוא אחד המתאבקים שיש לו את הקרבות המותחים והמרהיבים ביותר מי שלא מסכים איתי שיקפוץ לי....מימלא יש פה אנשים שלא מבינים בגרוש בהאבקות. ברט הארט הוא אחד הטובים וחבל שהוא פרש. דרך אגב הוא לא פרש כי הוא רצה אלא בגלל שהרופאים אמרו לו שעוד פציעה נוספת עלוללה לגרום לו לנזק רציני ומסוכן. בקיצור אני בטוח שיש אנשים שמסכימים איתי.
 

dbzb

New member
זה לא היה קרב. ../images/Emo55.gif

הארט משמש כ"קומישינר" של הWWA . בתור שכזה הוא ראה צורך לחנך את ג´ארט שהפשע לא משתלם. אבל זה לא היה קרב והארט לא חטף אף מכה. לדעתי אם הוא מפחד מהחום שייצא מהמטבח. או להשתמש בקלישאה אחרת, הוא לא יכול ללכת בלי ולהרגיש עם. או במילים פשוטות שלא ייכנס לזירה אם הוא באמת לא מסוגל לחטוף אף מכה כי ככה הוא לא יחזיק מעמד הרבה זמן.
 
למעלה