איפה הם היום? חלק 9

greenzg

New member
איפה הם היום? חלק 9

סמנתה פוקס מהנשים היותר בולטות של שנות השמונים. "Touch Me", שיצא ב-85’, היה להיט גדול שהפך אותה לכוכבת באירופה ובאמריקה. בעקבותיו יצאו שלושה אלבומים, אבל הם לא הצליחו להחזיק את השם של סמנתה בצמרת. בשנת 90’ היא עברה ניתוח להקטנת חזה, אבל המשיכה עם הדוגמנות ועם הופעות בכל רחבי אירופה, שזוכות להצלחה גם היום, במידה זו או אחרת. ב-96’ הוציאה סמנתה קלטת וידאו בה היא מצולמת בלבוש מינימלי בתנוחות שונות. במכירה פומבית שהכנסותיה נתרמו למלחמה באיידס נמכרה החזייה שהיא לבשה ב-86’ תמורת 1,000 ליש"ט. לפני קצת יותר משלוש שנים היא הוציאה אלבום בשם "פוקס המאה ה-21", שעשה רעש כמו ששטיח עושה רעש. שנה אחר כך שיחקה בסרט "The Match". ביקורה הכושל בישראל (באה להופיע בפסטיבל שנות השמונים, שהתבטל בזמן שהייתה בארץ) והשתתפותה ב"חלומות בהקיציס" בהזדמנות זאת, החזירו אותה לתודעה הציבורית בישראל לכמה דקות.

greenzg

New member
היא היתה בסאן

סמנטה כיכבה כבר מגיל 17 בעמוד 3 המפורסם ב- SUN לפני כשבוע שמעתי עליה שהתחתנה עם העוזרת האישי שלה - כן עם אישה אבל.. אין אישור לשמועה זו כך שהגברים יכולים להמשיך לקוות

turrican

New member
היא הופיעה בפנטהאוס

ואפילו בכמה סרטים עלילתיים משובחים. ד"א סמנטה פוקס טוענת בעקביות שהכול אצלה טבעי. אני מאמין מה איתכם?

tofit

New member
וואו איזו בקיאות בחומר

יש משהו שאתם רוצים לחלוק עם יתר חברי הפורום?? ואם כבר אני בטון הדידקטי שלי, אז חבל מאוד שאתם לא משקיעים את המאמצים שלכם בלפתור את החידות שלי. תתבישו.

turrican

New member
ידעתי את כל התשובות

אבל רציתי להשאיר את השורה של הפצצות למישהו אחר. למה ככה ללכלך?

turrican

New member
ידעתי את כל התשובות

אבל רציתי להשאיר את השורה של הפצצות למישהו אחר. למה ככה ללכלך?

turrican

New member
שכחת עוד להיט גדול שלה

Nothing gonna stop me now נדמה שללהקת Starship יש שיר בשם דומה אבל לא סגור על זה.

שמש27

New member
אויש, זה שיר מצוין !

באמת - אז מה אם זה יורוטראש ? מצוין לספונג'ה של יום שישי בצהריים... ולסטארשיפ יש אותו שם רק עם US במקום ME. ויש להם גם "בנינו את העיר הזאת" - אבל זה כבר להודעה אחרת...

למעלה