איפה הם היום? חלק 5

turrican

New member
Pimpf טיפה נסחפת

נכון לקים ווילד היו שירים מצויינים אבל חוץ מקמבודיה שרשמת כל השאר הם לא מי יודע מה מעולים.. אבל כמובן הכול עניין של טעם אז סבבה.

tofit

New member
במיוחד בשבילך יקירתי../images/Emo140.gif

שיר ענק של קים, שבאמת היה להיט גדול.. קבלי
Don't know why I'm surviving every lonely day When there's got to be no chance for me My life would end and it doesn't matter how I cry My tears of love are a waste of time if I turn away Am I strong enough to see it through Go crazy is what I will do If I can't have you I don't want nobody baby If I can't have you, oh oh oh oh If I can't have you I don't want nobody baby If I can't have you, oh oh oh... Can't let go and it doesn't matter how I try I gave it all so easily to you my love To dreams that never will come true Am I strong enough to see it through Go crazy is what I will do If I can't have you I don't want nobody baby If I can't have you, oh oh oh oh If I can't have you I don't want nobody baby If I can't have you, oh oh oh...​

turrican

New member
חיחייי.. טוב בסדר.. ../images/Emo8.gif

סתם צחקתי.. אני גם אוהב את איך שהיא נראית.

alpha80

New member
יותר מידי עדינה!

אני לא מוותר..... היה לי פעם כלב פודל ענק שקראתי לו קים.....

tofit

New member
את לא מעודכנת...

היום קוראים לזה גוונים.. ואלפא, תגיד, לכלב שלך קראת על שם בחורה?

alpha80

New member
הזדעזעתי לקרוא

מה שאלכס כתב בפעם הבאה שאתה מגיע לראות אותי אל תבוא עם קסדה ושכפץ, אלא בתוך מגן פלדה על כל הגוף. איך אתה מדבר ככה על קים ווילד? אין לה מי יודע מה שירים טובים, הא? אבל ממצד שני היא סקסית בטירוף, הא? אני אמליץ בפני תפוז שתקבל העברה לניהול פורום מעריצות טאטו. חפי, ענת - כשרואים את אלכס - עושים לו שמיכה.

greenzg

New member
איפה הם היום? חלק 5

קים וויילד האישה שהמציאה את המושג "שחורדינית" הצליחה באמצע שנות ה-80 בבריטניה וקצת בארה"ב, עם שירים כמו "Kids In America" , "You Keep Me Hangin’ On" (הטוב מכולם) ו- "Four Letter Word". היא הוציאה תשעה אלבומים לא מצליחים במיוחד, האחרון שבהם היה ב-95’. במהלך שלוש השנים האחרונות יצאו כמה אוספי להיטים שלה. בשנת 98’ נולד בנה הבכור של קים והשנה נולדה לה בת. חוץ מזה, היא הופיעה בטלוויזיה הבריטית, בסרט טלוויזיה ובסדרת טלוויזיה בשם "Better Gardens". חברת התקליטים "יוניברסל" שיחררה לפני כמה חודשים את אוסף הסינגלים שלה, כדי שההיסטוריה תוכל לזכור גם אותה.

turrican

New member
רגע זה לא מה שאמרתי??

כבר הכנתי את השכפ"ץ אבל לא אמרתי מהתחלה שהיא סקסית בטירוף? חכו עם המתקפה..

tofit

New member
לפני איזה חודש

היא הופיעה בתוכנית של גרהאם נורטון, ואמרה שהיום היא עוסקת בגינון. ודרך אגב, היא חזרה לצבע השיער המקורי החום שלה.

DJ Dawn

New member
באוסף (אחד האוספים) המצויין שיצא לה

ב-2002 יש שיר בשם Loved ששמעתי אפילו ב-99FM (וגם תיקלטתי)... אלילה באמת.

למעלה