איפה הכי כדאי ללמוד

מילי1991

New member
איפה הכי כדאי ללמוד

אהלן
אני מתעניינת לאחרונה בלימודי NLP, בטוחה שאשתמש בזה מתישהו בחיים בטיפול באנשים אבל לא סגורה אם זה הזמן המתאים להתחיל ללמוד
אשמח לשמוע ביקורות/המלצות על מקומות לימוד..באיזור המרכז/השרון
תודה:)

ladybug4NLP

Active member
התקשרי ל- NLPPLUS

לכי להרצאת מבוע
בטוחה שתופתעי לטובה.

3 לביאות - יודעות מה הן עושת - יודעות להעביר הלאה בצורה הכי טובה, הכי תומכת והכי חדשנית

מה עוד צריך?

לפי נסיוני

אני למדתי במכללת קגן בר"ג אצל אריה קגן ולי זה היה מדהים.
כמו שהמליצו לך לפני, תמיד אפשר לייצור קשר עם בתי הספר לגשת ולראות למי מתחברים
כי כל אחד מתחבר לשיטת לימוד או למורים אחרת.

בהצלחה

Itch2scratch

New member
נקודה למחשבה

תמיד מפתיע אותי לראות אנשים שבאים לפורום מקצועי ומבקשים המלצות וביקורות על מקומות לימוד בזמן ש-99% מהסיכויים שכל ממליץ חווה מקום או 2 לכל היותר שאליו התחבר ולכן למד בו (ואז ממליץ עליו כי הוא היחיד שממנו יצא לו להתרשם בפועל). בפועל רוב בתי הספר הם טובים.

אם הייתי צריך להמליץ לך על בית ספר הייתי ממליץ לך לחסוך את קיצורי הדרך ולעשות קצת עבודת שטח: לחפש NLP בגוגל, למצוא איזה בתי ספר מתמקדים במה שאת מחפשת, ליצור איתם קשר ולראות למי מהם את הכי מתחברת.

בהצלחה!

-Itch

בנוסף

הרבה בתי ספר מציעים ימים פתוחים שאפשר לפגוש בהם את המאמנים.

-- אריק

ilerekh

New member
עמודים ברשת

לכל בית ספר טוב בדרך כלל יש אתר המכיל מידע על בית הספר, על המורים,מסלול ההכשרה ומגוון מאמרים בנושא.
ישנן הרצאות מבוא לבתי הספר השונים וסדנאות המאפשרות להציץ במבט חטוף לעומקו של התחום ולאופי העבודה בבית הספר.

אני ממליץ לעבור על האתרים השונים ולהשוות את הדברים החשובים לך באמת. מומלץ להתמקד ברמת ההכשרה של המורים ואת מי בית הספר מייצג מהגופים העולמיים בתחום.

ommerl

New member
מצטרף להמלצה ללכת לימים פתוחים

כל בית ספר מקיים ימים פתוחים למתעניינים ויש המון בתי ספר.. אין הכי מקום שהכי כדאי ללמוד בו..

ונדמה לי שכמעט כולם מלמדים באזור המרכז..

הרבה בהצלחה!

matankoti

New member
אני למדתי ואני מאוד ממליץ

שלום לכולם, אני מתן.
נרשמתי לקורס הבסיס NLP PRACTITIONER (מנחה NLP או אומן NLP) לפני 3 שנים בערך אחרי שעשיתי השוואה בין המוסדות בארץ.
בחרתי דווקא ב"NLP לשם שינוי" אחרי שהבנתי ששם אני אצור את השינוי האישי שאני רוצה באופן הכי אפקטיבי.
באתי עם המון ציפיות והרווחתי הרבה יותר ממה שדמיינתי.
היתרון הכי גדול של המכללה לדעתי הוא שמוודאים שלא תצאו רק עם חומר עיוני ותובנות מדף. הלימוד האמיתי הוא בתרגול, כל כלי מתורגל כמה פעמים בכל שיעור בנוסף לימי התרגול שיש בכל שבוע בחינם לתלמידים. כבר בזמן הלימודים חוויתי שינויים בחיים הפרטיים שלי. הקורס הוא הרבה מעבר לקורס העצמה או התמקצעות, כל תלמיד עובר תהליך אישי להשגת המטרות האישיות שלו.
המורים נפלאים וסופר מקצועיים, כל שיעור הוא חוויה ומכל שיעור חזרתי עם מוטיבציה אדירה ליישם את כל מה שלמדתי בחיים שלי.

מאז הקורס ההוא המשכתי לקורס מאמן NLP ומאסטר NLP. וגם סייעתי לקורס אומן נוסף במסלול הסיוע של המכללה.
היום החיים שלי שונים ויש לי את הזכות להנחות לשינוי גם מונחים ומתאמנים שמגיעים אליי.

מתן.

ilerekh

New member
ממליץ בחום

הגעתי לבית הספר הזה לפני מספר שנים לאחר שניסיתי בהתחלה ללמוד דרך הרשת וראיתי כמה זה לא עובד ללמוד לבד בבית.
מאז יצא לעבור את ההכשרה כ Practitioner, Master Practitioner,NLP Coach & NLP Trainer
מה שגרם לי לבחור ספציפית ללמוד במקום הזה היה בין השאר ההקפדה על רמת ההכשרה של הסגל, כל סגל המכללה הוכשר על ידי ריצ'רד בנדלר, מייסד השיטה.
לאחרונה נחשפתי אפילו יותר לעומק ההכשרה של הסגל ולמסלול הארוך שעוברים על מנת להתקבל כמורה מהמניין במכללה.
לשם השוואה השתתפתי לאחרונה בסמינר בחו''ל ויצא לי לדבר עם אנשים מכל העולם ולהשוות את אופן הלימוד בבתי ספר שונים, פשוט נדהמתי מההבדל ברמת ההשקעה שהמכללה משקיעה בכל תלמיד לעומת בתי ספר אחרים ברחבי העולם.
ההשקעה הזאת התבטאה בין השאר בתוצאות בשטח וברמת הבנה של החומר, נראה היה כי רמת ההבנה והשליטה בחומר שלי ושל תלמידה נוספת מהמכללה הייתה בהרבה מעל למצוי.
מעבר לכך המכללה מתאפיינת באווירה עוטפת, משפחתית וחמה אשר הופכת את הלמידה לתענוג.

ommerl

New member
שלום לשניכם

ברוכים הבאים לפורום NLP של תפוז!
אתם מוזמנים לחזור לכאן מידיי פעם, להשתתף, לשתף לענות ולשאול

למעלה