איפה הייתם היום???

astrix

New member
איפה הייתם היום???

הקהילה הומו לסבית - 10% אחוז מכלל האוכלוסיה, איפה הייתם היום כאשר המפלגה שעזרה וטיפחה וקיבלה אותכם מכל המפלגות היתה צריכה אותם יותר מכל. נשים -51% מכלל אוכלסית ישראל ,איפה אתן הייתם היום כשהמפלגה שחרטה על דגלה שיווין מלא בין המינים וקדמה את מאבקכם ואת מספר ניציגותכם בכנסת התמוטטה. שאמאלנים - איפה הייתם היום כאשר המפלגה שנלחמה בעבר ובהווה על עניין השלום האמיתי,קידומו והפיכתו למציאות, נקברה. מגזר הערבי - איפה הייתם היום כאשר המפלגה היחידה שגם מדברת על שיוויון מוחלט בין כל אזרחי מדינת ישראל וגם הכניסה נציגה ערבית לכנסת ,גססה. זוגות צעירים- איפה הייתם היום כאשר המפלגה שנלחמת יום יום שתוכלו לחיות במדינה הזאת בכבוד ,תוכלו להתפרנס בכבוד ולהקים משפחה ולהתחתן כפי שאתם רוצים,כמעט ונעלמה. עניי ישראל- איפה הייתם היום כאשר המפלגה שבאמת אבל באמת מנסה להציל אותכם מחרפת רעב ואבטלה, זאתי שדאגה לכם לדיור ציבורי מסובסד ונלחמת באומץ לב כדי שהכסף שהמדינה משקיעה ילך אליכם ולא להתנחלויות, בקושי שרדה. לפי מה שאני סיקרתי פה אני לא מבין איך מרצ יורדת מ30 מנדטים, ובטח לא מ10. כל מה שנותר לי להגיד זה תודה רבה למי שכן הלך היום והצביע, חזקו ואמצו ואני מקווה שיום אחד גם השאר יבינו איך הם טעו וכמה יהיה להם רע בלי מרצ חזקה בכנסת. וציטוט אחרון משיר של שלום חנוך. "הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם"

sheketz

New member
גם אני לא הצבעתי הפעם למר"צ

למרות שהצבעתי למר"צ בבחירות ב99 והסיבות הן כדלקמן: - התמוטטות שיחות השלום בשנת 2000 בדלל אי נכונות ערפאת וההנהגה הפלסטינית להכריז על סיום הסכסוך. לא שמענו מהפלסטינים אפילו הצעה נגדית להצעות של ברק וקלינטון. - החלטת ההנהגה הפלסטינית להפר את העקרון שהסדר יש להשיג בדרכי שלום ופתיחה במאבק אלים שגבה אלפי הרוגים ופצועים חפים מפשע. - למרות זאת מר"צ מתעקשת שאנחנו על סיפו של הסכם שלום (ביילין: תוך שבוע שבועיים) - נכונותה של מר"צ להסכים לזכות השיבה באופן עקרוני ונכונות להכיר על באחריותה של ישראל לבעיית הפליטים מה שיכול לגרור פגיעה קשה במדינת ישראל בין אם במימוש או בתביעות פיצויים ענקיות במידה ואין מימוש. - ניסיונות חוזרים ונשנים של גורמים מר"צ לחבל במאמץ של ישראל לסכל פיגועים - שלילת כל אמצעי הגנה אפשרי: במר"צ מתנגדים במידה זו או אחרת לסגרים, חיסולים ממוקדים, מבצעים צבאיים בשטחי הרשות, וכו´ כמו כן יש גם תמיכה רפה בסרבנות. - גורמים במר"צ נותנים לגיטימציה להנהגה הפלסטינית שעסוקה בארגון והוצאה לפועל של פיגועים רצחניים בישראל. - שותפות מלאה לכשלון בתחום החברתי כלכלי על ידי מתן מערכת תמיכות מופרכת שמנוצלת על ידי שכבות שלמות בעם על מנת להתבטל מעבודה. - אי עמידה באף אחת מההתחיבויות שנתנה מר"צ לבוחריה בנושאי דת ומדינה פרט אולי למשחן..... בקיצור מר"צ איכזבה את בוחרי מהשנים האחרונות וזאת היא התוצאה.

למעלה