איפה הייתי

sela v

New member
איפה הייתי../images/Emo35.gif

בפורום הזה כנראה נכנסים לתרדמת
בקיץ
במקום בחורף
. אז אני אנסה לעורר
אותו קצת, ואני פותח שרשור חדש עם השאלה היכן הייתם בעולם? כלומר רישמו את רשימת המדינות בהן טיילתם. אם לא אכפת לכם תציינו גם אם אוכל לשלוח לכם הודעה במקרה
שמישהו ישאל שאלה בפורום, ואף אחד לא ידע את התשובה על מדינה ספציפית.

maz

New member
אז אני אתחיל

אירופה - איטליה, לונדון והסביבה, סקנדינביה, שוויץ, פולין מזרח אסיה - נפאל ותאילנד דרום אמריקה - אקוודור, פרו, בוליביה, צ'ילה, ארגנטינה צפון אמריקה - ארה"ב וקנדה (חלקית...) ישראל
גם תופס? תוכל לשלוח לי מסר במקרים
, אני מבטיחה לנסות לענות...

yayou

New member
תרדמת קיץ

נו בטח, הרבה מטיילים בקיץ... לא? איפה הייתי... צרפת, צרפת ועוד קצת צרפת (ובקיצור - פריז זה באמת הבית השני שלי) אנגליה (מכירה טוב רק את לונדון) איטליה שוויץ בלגיה הולנד אירלנד צ'כיה דנמרק טיפ טיפה שוודיה - משם יש לי בעיקר חותמת בדרכון ארה"ב: ניו-יורק והסביבה (כשלושה חודשים), לאס ווגאס, ניו אורלינס, אטלנטיק סיטי, לוס אנג'לס, פילדפיה, בוסטון, וושינגטון, מה שבדרך ומה ששכחתי ואחרון חביב.... הוואי מקסיקו גווטאמלה קוסטה ריקה וכמובן, החביבה עלי מכולם (בטח שנחשבת!!!) ישראל. איזה כיף לי, כמה מקומות עוד נשאר לי לראות
------------------------------------ (אגב, את פולין אני לא מחשיבה ברשימה)

yayou

New member
../images/Emo101.gif

אני בכל מקרה משתדלת לענות כשאני יודעת את התשובה... אבל בשמחה

sela v

New member
עכשיו תורי

בקיצר לפי מה שמופיע בקישורים שאני מביא פה יש 193 מדינות בעולם, ואני הייתי ב-50 מדינות. אז יאללה בו נתחיל: אירופה 1. בריטניה (אנגליה, סקוטלנד, ויילס). 2. אירלנד. 3. הולנד. 4. רוסיה. 5. לטביה. 6. ליטא. 7. פולין. 8. אסטוניה. 9. פינלנד. 10. שבדיה. 11. נורבגיה. 12. דנמרק. 13. מונקו. 14. צרפת. 15. שוויץ. 16. גרמניה. 17. ליכטנשטיין. 18. לוכסמבורג. 19. הולנד. 20. בלגיה. 21. קרואטיה. 22. סלובניה. 23. הונגריה. 24. סלובקיה. 25. צ'כיה. 26. יוון. 27. אוסטריה. 28. רומניה. 29. איטליה. אפריקה 30. קניה. 31. אוגנדה. 32. טנזניה. 33. קונגו (זאיר). 34. מלאווי. 35. זימבבוה. 36. זמביה. 37. מוזמביק. 38. דרום אפריקה. 39. לסוטו. אמריקה 40. ארה"ב (3 פעמים, מזרח, מערב ומרכז). 41. מקסיקו (טיחואנה). 42. קנדה (טורונטו, מפלי הניאגרה וונקובר). המזרח התיכון 43. ישראל כמובן. 44. מצרים (לא רק סיני). 45. ירדן. 46. סוריה. 47. לבנון. 48. טורקיה. המזרח 49. הודו. 50. נפאל. בחלק מהארצות הייתי רק מספר שעות, אבל זה עדיין נחשב שביקרתי באותה מדינה.

nitsansh

New member
שוייץ כן חברה באו"ם

הצטרפה בשנה שעברה. אגב... בתנועה האולימפית יש 201 "ועדים אולימפיים לאומיים". יש כמה שאינם מדינות עצמאיות... (למשל פלסטין)

yayou

New member
סוריה ולבנון

איך שם? לא פחדת? ספר קצת, זה נשמע מעניין!

sela v

New member
סיפורים

על לבנון את יכולה לקרא את הכתבה, שכתבתי למעריב, ועדיין אפשר למצא אותה באתר שלהם. אם זה יעניין אותך, אשמח לשלוח לך במייל גם את זו על סוריה.

yayou

New member
מעניין , מפחיד...

עם איזה דרכון זר טסת? בדרכון הצרפתי שלי מופיע שאני גרה בישראל... וכן, תשלח לי בבקשה את הכתבה על סוריה.

אוקי ככה

ארהב- 7 פעמים (או 6 בעצם לא זוכרת) קנדה 4 (או 5 תלוי כמה ארהב) אמסטרדם - 3 פעמים ברוז אנגליה פעמיים סקוטלנד יוון דרום אפריקה הונגריה תורכיה איסלנד נדמה לי שזהו נראה לי מעט קצר אולי אזכר אחכ אור

Eldad H

New member
נראה לי הכוונה לעיר ברוז'

באנגלית Brugge, בצרפתית Bruges (אם אני לא טועה), בהולנדית לא יודע איך כותבים, אבל מבטאים ברוחס (עם סגול ב-ח'). עיר מדהימה בבלגיה, הייתי שם איזה יומיים.

kogawa

New member
אולי יותר קל לרשום איפה לא הינו?

באסיה שממזרח לפקיסטן לא הייתי ב: אינדונזיה, סין, בנגלדש, צפון קוראה ובהוטן (אם כי ברוב מדינות אלו הגעתי לגבול) באפריקה הדרומית והמזרחית לא מכיר את אנגולה, מוזמביק,מלאוי, אוגנדה, רואנדה ובורונדי. בדרום אמריקה לא הייתי באקוודור, ונצואלה, אורוגוואי והגואיאנות. לגבי ארה"ב וארופה תמצאו רבים שיכולים כמוני ליעץ. לעזור במידע לתכנון טיול: מעיון ברשימות המדינות שראיתי כאן, אני אוכל להוסיף מידע גם במדינות בהן מרביתכם לא ביקרו, והייתי חודש ויותר, כמו הפיליפינים, בורמה, וויאטנם, יפן, קוראה, נמיביה ובוצוואנה

Eldad H

New member
אוסטרליה וניו-זילנד בעיקר

אני כעיקרון לומד דרך האינטרנט על המון מדינות, ככה אני מכיר יותר ויותר אך "התחושה" כמובן חסרה. המדינות שאני הייתי בהן תקופה ארוכה הן אוסטרליה (מערב אוסטרליה, אדלייד, טזמניה, ויקטוריה, ניו-סאות'-ויילס) וניו-זילנד (בעיקר באי הדרומי, סטיוארט איילנד, וולינגטון, אוקלנד ומחוז נורת'לנד). הייתי גם באי באלי שבאינדונזיה ובסינגפור. עוד עיר שאני מכיר די טוב היא איסטנבול שבה הייתי כמה שלוש פעמים. באנגליה, בלגיה ובספרד הייתי כמה ימים ולא כתרמילאי וזה היה מזמן (ב99'). אני אשמח לנסות להזכר גם על יעדים אלה. את אירלנד אני מכיר בעיקר מהבית. הייתי שם לפני איזה 10-11 שנה, אבל אני כמובן לא ממש זוכר... יעדים בתכנון, עדיין לא ממשי בשלב זה אך רק מחשבה: נסיעה יבשתית דרך ממצרים, סודן, צ'ד ודרך מדינות מרכז אפריקה עד לחוף השנהב והאיזור (אולי ליבריה). גם אירן עדיין יושבת אצלי חזק בראש. מסלול יבשתי ישראל --> ירדן --> עיראק --> אירן --> פקיסטן --> הודו או סין גם בא בחשבון.

lady_anne

New member
איזו שאלה מאתגרת

מכיוון שאני מסודרת פחות מכם, הרשימה תהיה בסדר רנדומלי-אסוציאטיבי: אירופה - יוון, איטליה, צרפת, בלגיה, הולנד, אנגליה, אירלנד, שווייץ, אוסטריה, שוודיה, נורווגיה, גרמניה, דנמרק, לוכסנבורג, מונקו. ארה"ב - נויורק (הכי בעולם. הכי.), סן-פרנסיסקו והסביבה (כרמל, מונטריי וכו'), בוסטון ומיין, ניו אורלינס, אורלנדו. לא שייך - קורסאו. בתכנון: תאילנד ולאס וגאס ופעם פעם, כשאני אהיה ממש גדולה, אז גם הודו (בדגש על וורנאסי), פרו וניו זילנד.

Yo-man

New member
עכשיו תורי

ממזרח למערב: אוסטרליה ניו-זילנד (מדינה מספר 1 לנופים, אנשים נחמדים ולרצות לגור בה) אינדונזיה סינגפור תאילנד נפאל הודו (מדינת טיולים מספר 1. הייתי בה 3 פעמים) טורקיה (שאני מחשיב רק כחותמת בדרכון... אנטליה זה לא "מדינה" בשבילי) יוון רומניה איטליה (והותיקן) גרמניה צרפת (ומונקו) (3 פעמים) בלגיה הולנד (פעמיים) ספרד אנגליה (4 פעמים) סקוטלנד ארה"ב (4 פעמים) ברזיל ארגנטיה צ'ילה פרו בוליביה אקוואדור (ואיי הגלאפאגוס) יעדים עתידיים: איסלנד קניה

udigold

New member
אוסטרליה-על אופנוע ../images/Emo6.gif

(אין מקום למספיק כאלה
......) ארבעה חדשים, לבד, רק אני והונדה XL600 ... הייתי חוזר לשם עוד אתמול... וטסמניה....אוי אוי אוי.... חוץ מזה טרק בקצ'קר (עד הפסגה-היינו ה"קבוצה הגריאטרית"...) ביקור באוסלו אצל חבר זהו נראה לי. עוד חודשיים סוף התואר (פרוייקט וזהו) ואז למזרח. יש מסלול אבל אשמח להצעות במסרים. תעשו חיים!!!

mipi

New member
hola

i have been in germany, austria, denemark, hungary, poland, "chechia" (dont know how to write it in english), slovaqia, turkey, england, united states, last month i was i ecuador and now i am in peru :)

sela v

New member
ברוכה הבאה לפורום

הי mipi, רק עכשיו שאני מכין רשימה של מי היה באיזו ארץ, שמתי לב שאת נמצאת כרגע בדרום אמריקה. אני מקווה שתעדכני אותנו על גבי הפורום, לגבי הטיול שלך, תשתפי אותנו בחוויות, ותשלחי כל מיני טיפים.

למעלה