איפה היא PHOBES...

זנזיבר

New member
איפה היא PHOBES...

לאן נעלמה הילדה??? ....המוצא הישר יבוא על שכרו....

Phoebs

New member
חזרתי מהדייט

ובדיוק נפל האסימון! לא שתינו קפה וזו היתה מטרת היציאה! אופס!!!!! נסעתי לפגוש את ג´וש והוא הציע ארוחת ערב כי הוא היה רעב. אז נסענו כמעט שעה בלי למצוא חניה וויתרנו על משהו באיזור והלכנו למסעדה מקסיקנית- ואני אישית לא נלהבת ממקסיקקי..אבל לא נורא. היה דוקא טעים ונחמד וכרגיל הוא שיעשע אותי בבדיחות שלו וגם דיברנו על זה שלשנינו אין וולנטיין ושנוכל להיות בלי וולנטיין ביחד! LOL בכל מקרה הוא הזמין את עצמו למסיבת הפומדו שלי עוד שבוע וחצי..אופס! עם 5 בנות הוא החליט שיוקטנו סיכויו להשאר רווק.. מוזר היה שהוא רצה להזמין ידידה למסעדה (!!) אבל היו לא תוכניות אז היינו רק אני והוא...מוזר.. נראה לי הוא נבהל מהנהיגה שלי גם...LOL בקיצר היה נחמד (וכן הוא שילם) אבל לא היה כלום אפילו לא מסאז´...:( עוד לא לפחות.. אולי אני אראה אותו ביום שבת אני אלך לפארק כלבים איתו ועם כלבלבתי הקטנה שהתקלחה איתי היום והיא כ"כ רכה ומריחה נהדר מהשמפו כלבים שלה :) רוצים תמונה שלה? :)

Phoebs

New member
קפאתי בקויבק סיטי וגם היתה לי תאונה

שלום שלום! איזה יופי שמתגעגעים! שמתי
שלא ממש מגיבים למה שאני כותבת אז לקחתי חופש מהפורום לכמה ימים וביום חמישי היתה לי תאונה.. מישהו נכנס בי באיזה 11:30 בלילה כאשר הסעתי 4 בנות הביתה... לא נזק נורא למזלי- לשנינו. בכל מקרה רואים את הדפיקה באוטו בצד אבל לא נורא דפקו חזרה את המתכת ועלה לי כולה $5 (קנדי!). ביום שבת הייתי בקויבק סיטי עם 40 חברה והיה נחמד אבל לא משהו והינו בחוץ כל היום-20 שעות ב-20- מעלות.. היום לקחתי את ג´וש למטרו..והוא הבטיח לי מסאז´ וגם הזמנתי אותו לאיזה אירוע של ה- SORORITY שלי והוא נורא שמח לבוא ויביא חברים. והוא הזמין אותי לקפה מחר בערב!!!!!!!!! איזה יופי :) אז מחר כנראה נצא. ואולי אני אקבל את המסאז´ המיוחל..לא יזיק! כואב לי הגב.. זהו פחות או יותר. מה נשמע איתך?

GalGula

New member
אוי חמודה!!!

טוב שזה כל מה שקרה בתאונה - העיקר שאת בסדר ואת איתנו בריאה ושלמה!
ואגב, זה לא שלא התייחסנו למה שכתבת... פשוט... לא עמדנו בקצב... וגם.. לא היה כל-כך מה להגיד... אבל העיקר שאת עושה חיים! מסאז´ נעים!

Phoebs

New member
gotcha!

סבבה :) אתמול דיברתי עם ג´וש איזה חצי שעה ב-MSN הוא ייתקשר אליי היום. ונפגש אולי בסביבות 6-7.

איך אפשר לחיות בקור העז?

שמעתי שבטורונטו יותר חם מאשר בקוויבק,איך זה לחיות ללא בעיות פוליטיות,צבאיות?

Phoebs

New member
לחיות בקור

קשה ולא משהו אבל יש כאן 4 עונות. באמת יותר קר כאן מאשר בטורונטו.. לגבי הפוליטיקה השקט והבטחון אי אפשר לתאר, ממש ראש שקט וחיים ברמה גבוהה.

למעלה