איפה החלב ? ../images/Emo7.gif
בני בן 6 שבועות (נולד בקיסרי), משקל לידה 2840, לפני שבועיים שקל 3440 (מחר נשקלים שוב), יונק הנקה מלאה כל 3 - 4 שעות לפי צורך.השבוע התחלתי לשאוב חלב כדי שלהכין מעט "מלאי" במקפיא. שאבתי פעמיים בשמאבת מדלה (עם מנוע של ספקטרה2).שאבתי בבוקר תוך כדי הנקה ויצא 80 מ"ל בכל פעם. אני יודעת שזה מוזר אבל נראה מאז שנגמר החלב
אניהייתי מניקה בכל פעם משד אחר ועכשיו בימים האילו אני מניקה, לאחר דקות מועטות הוא מושך ומטלטל את השד, אני לוחצת עליו ולא יוצא כלום(טיפות בודדות בקושי), אני מעבירה לשד השני והוא ממשיך לינוק בשקיקה (כלומר-עדיין רעב). אתמול למשל לא היה רגוע כל הבוקר, ינק בשעה 13:30 ונרדם לבסוף ב15:00 (אחרי בוקר של בכי), ב 19:30 הערתי אותו לאכול כי נוצר ער של שעות רבות, הוא אכל שוב משני הצדדים ומה שהיה מוזר זה שלא חשתי אפילו מלאות בשד אחרי כל כך הרבה שעות שלא ינק (בדר"כ כאמור יונק כל 3 - 4 ש'). יתכן שהחלב מתמעט? ממש דואגת, מה עושים? יש קשר לשאיבות? (אין לי זמן להוסיף הרבה שאיבות במהלך היום, יש ילדה בת שנתיים שדורשת תשומת לב רבה). איך להגביר את החלב? (יש לי טיפות "חלב רב" של רפאל מלפני שנתיים מהבת, תאריך התפוגה תקין עדיין, אפשר להשתמש? זה עוזר?) תודה מראש דואגת מאוד, דידי
בני בן 6 שבועות (נולד בקיסרי), משקל לידה 2840, לפני שבועיים שקל 3440 (מחר נשקלים שוב), יונק הנקה מלאה כל 3 - 4 שעות לפי צורך.השבוע התחלתי לשאוב חלב כדי שלהכין מעט "מלאי" במקפיא. שאבתי פעמיים בשמאבת מדלה (עם מנוע של ספקטרה2).שאבתי בבוקר תוך כדי הנקה ויצא 80 מ"ל בכל פעם. אני יודעת שזה מוזר אבל נראה מאז שנגמר החלב