איפה הוא ?(המחזור)

zmanitush

New member
איפה הוא ?(המחזור)

כבר חודשים וחצי ללא גלולות. אחרי 38 יום קיבלתי מחזור. ומאז, עבר חודש וחצי ואין מחזור. מה קורה? זה הזמן לקחת איקלמין? (לא אני לא בהריון. וכן קבעתי תור לרופא נשים)

u z a

New member
עוד לא...

איחור במחזור הוא תופעה ידועה, מוכרת ולא מדאיגה אחרי הפסקת הגלולות. יש כאן בנות רבות שהמחזור אצלהן לא סדיר. לדעתי, תני לגוף צ'אנס להתאפס על עצמו לפני שאת לוקחת כדורים. אני יודעת שזה מצריך המון סבלנות ואורך רוח, אבל תתעודדי מזה שזו לא רק את, ושהדבר לא מעיד על בעיה כלשהי... אוזה.

tarepanda

New member
ממש לא!

לי היה משהו דומה, מחזור אחד אחרי 43 ימים והשני (לא להבהל) הגיע 3.5 חודשים אחריו. יש כאן בנות שהיו להן מחזורים של 50 ו-60 יום. כמובן שנכנסתי ללחץ והלכתי לרופא שעשה לי בדיקות ואמר לי שזה בטח יסתדר תוך חצי שנה, וזה אכן הסתדר תוך כחצי שנה והתחלתי לקבל "כמו שצריך"
אז את בהחלט יכולה ללכת לרופא ולעשות בדיקות בסיסיות לבירור העניין - פרופיל הורמונלי. רופא שיתן לך כדורים בשלב הזה לדעתי ממש ממש עושה דבר מיותר, צריך לתת לגוף צ'אנס גם להתאפס לבד, לא?

פּוֹנְג

New member
לא. זה לא הזמן לקחת איקקלומין

לא כל כך מהר כדאי לקחת איקקלומין וכדורים בכלל. זה הזמן ללכת לרופא (טוב עשית) ולבדוק למה לא מגיע המחזור. לקבל כדורים (טוב אין ברירה) ולקוות שאחרי זה המחזור יהיה תקין ללא כדורים ועם הריון. בהצלחה

למעלה