איפה ההודעה

1VeReD

New member
איפה ההודעה

שמתי בפורום לפני אזה כמה שעות תמונה של בז ובאתי עכשיו לשים עוד תמונה מיחודת וזה נעלם? מה הולך כאן?

אבל זאת לא הייתה הצפה!

2 תמונות.. אחת של בז ואחת של בלייד.. לפי חוקי הפורום מותר 2 תמונות של סוס בשרשור תמונות!!1 מה פה הבעיה?

1VeReD

New member
צודקת

טאורה ברח לי השם שלך אבל את צודקת במאה אחוז ודווקא זה הייה שירשור שבא להראות סוסים ותמונות שעוד לא שמנו ולא למחזר ולהציף...

נכון

בזמן האחרון נמחקו כמה שרשורים.. את השרשור הזה על התחרויות ביורוספורט. והיה עוד איזה שרשור תמונות שמחקו... קוראים לי דורון

1VeReD

New member
דורון את צודקת

בזמן האחרון באמת נמחקים כמו שרשורים על ימין ועל שמאל...

אז ורד...

תשרשרי הנה את התמונה! אני רוצה לראות

אבו-דני

New member
קישור לתמונה כצירוף להודעה

--- מקובל ואף מומלץ בשמחה שירשור תמונות סתם להצפה זו כבר הגזמה

1VeReD

New member
דורון בבקשה

ואני חושבת שאפשר להעלות תמונות חדשות מדיי פעם לא כאלה שהיו וגם ככה הפורום די יבש ואני חושבת שכל עוד זה לא מריבות ודברים דומים זכותונו להעלות דברים... אז הנה התמונה...

1VeReD

New member
עוד תמונה אחת..

זת התמונה שרציתי להעלות אבל מחקו את השרשור ככה זה סוס שעוד לא העלנו לפורום אז נספר עליו קצת זה כתם יש לו עוד כמה שמות אבל הם ממש מוזרים... הוא סוס טוב אבל קצת מניאק אה ויש לו סרטן...

angel457

New member
אויייש הוא ממש חמוד אבל....

איזה מסכן!!!!!!!!!! אם הסרטן שלו חיצוני כלומר לא בתוך הגוף.. אז אין לו סכנה של מוות!! חס וחלילה.. אצלנו בחווה יש סוס ממש מתוק שקוראים לו גולן והוא בן 20+ ויש לו מתחת לזנב גידול ענקי... בצורה עיגול ממש גדול.. שזה סרטן וזה נפוץ אצל סוסים מבוגרים.. אבל זה סרטן שלא יכול להרוג אותו כי הוא חיצוני ולא נמצא בתוך הגוף...

1VeReD

New member
אז ככה...

הסרטן של כתם הוא לא בזנב הוא בראש רגע אני חפש תמונה שרואים תגידול... ובהתחלה מדי פעם היינו שמים לב שיש לו שם בלוטה וחשבנו שהוא קיבל מכה ואז אחרי הרבה זמן שזה לא עבר גילו שזה סרטן... אוף אני לא מוצאת תמונה שרואים לו בבירור תגידול.. בקיצור הוא מאחורי האוזן בין הצוואר לראש בצד ימין... אה וגולן הוא סוס לבן כזה עם קצת נקודות אפורות. במקום זה קבלו תמונה של ויילי פוני שטלנד נשמה...

angel457

New member
כן הוא ממש חמוד!! ובקשר לגולן....

את שואלת אותי אם יש לו נקודות קצת כאלה?? ואם הוא סוס לבן?? אז.. כן גולן הוס סוס לבן ממש חמודדד!!!! ויש לו קצת נקודות כאלה.. את מכירה אותו?

1VeReD

New member
גולן...

לפני איזה שנה אני חושבת הגיע אלינו לכמה זמן סוס לבן עם נקודות אפורות קטנות קצת שמנמן שקראו לו גולן כנראה בגלל שהוא הייה כבר די זקן ואני זוכרת שהייה לו איזה משהו לא השאירו אותו כמה זמן הוא אצלכם?

angel457

New member
אהה אז זה לא גולן הזה.... כי...

גולן שלנו.. אני לא יודעת בדיוק כמה הוא זמן בחווה כי אני רוכבת 5 שנים בחווה שלי והוא כבר היה בא שהגעתי.. אני חושבתש הוא בחווה שלנו בסביבות של ה-15, 16 שנים... הוא ותיק אצלנו...

למעלה