איפה ההודעה של רן???
O Oded shmilo New member 13/11/05 #4 משה כאות מחאה!! אני יוצא מהפורום לכמה זמן כי זה מעבן אותיש אתה סתם מוחק הודעוותתת!!
M MS6 New member 14/11/05 #5 עודד.... אני לא מוחק סתם הודעות.. אבל הודעות נאצה לא ישארו בפורום. הייתי מאוד ברור וגם חסמתי כמה משתמשים שעברו על עבירות שכאלה...
עודד.... אני לא מוחק סתם הודעות.. אבל הודעות נאצה לא ישארו בפורום. הייתי מאוד ברור וגם חסמתי כמה משתמשים שעברו על עבירות שכאלה...
O Oded shmilo New member 14/11/05 #6 את ההודעות של חזרה למוטב ושל דרור לא מחקת אחרי מה שהם אמרו עליי! ורן לא אמר שום דבר שהוא נאצה!! הוא אמר חוץ מ.....
את ההודעות של חזרה למוטב ושל דרור לא מחקת אחרי מה שהם אמרו עליי! ורן לא אמר שום דבר שהוא נאצה!! הוא אמר חוץ מ.....
M MS6 New member 15/11/05 #7 נו מה עודד אתה עושה צחוק? זה נאצה.. אין לי בעיה שהוא יכתוב בפורום, לא חסמתי אותו או משהו כזה.. פשוט שיבין מה החוקים.
נו מה עודד אתה עושה צחוק? זה נאצה.. אין לי בעיה שהוא יכתוב בפורום, לא חסמתי אותו או משהו כזה.. פשוט שיבין מה החוקים.
O Oded shmilo New member 15/11/05 #8 תראה משה... ממש מבאס אותי להכנס לפורום ולא לרשום אבל את ההחלטה שלך עשת ובאמת אתה ידועת שאני אוהב אותך אבל זה מבאס שאתה צריך למחוק אתה לא מוחק ושאתה לא צריך אתה מוחק!! ואני לא ראיתי שום נאצה אפילו אליאב הודה הזה!
תראה משה... ממש מבאס אותי להכנס לפורום ולא לרשום אבל את ההחלטה שלך עשת ובאמת אתה ידועת שאני אוהב אותך אבל זה מבאס שאתה צריך למחוק אתה לא מוחק ושאתה לא צריך אתה מוחק!! ואני לא ראיתי שום נאצה אפילו אליאב הודה הזה!