איפה הגמר ישודר? הוא ישודר גם בטלויזיה!!?!?!?!??! פלייייייייייייייייייייז תענו ליייייייי
M michael199817 New member 16/8/09 #1 איפה הגמר ישודר? הוא ישודר גם בטלויזיה!!?!?!?!??! פלייייייייייייייייייייז תענו ליייייייי
M michael199817 New member 16/8/09 #2 בבקשה תעזרו לייייייייייייייייייייייייייייי אני מתחנן, זה חשוב ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
בבקשה תעזרו לייייייייייייייייייייייייייייי אני מתחנן, זה חשוב ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
M michael199817 New member 16/8/09 #4 תסתכל/י הגמר ישודר ב11!! (טעית) את זה אני יודע, אבל איפה הוא ישודר? בטלויזיה? או רק במחשב?
M michael199817 New member 16/8/09 #6 איך זה ישודר בוי.או.די? זה ערוץ שבו מזמינים סרטים (וסדרות) אין שם שידורים חיים!!!! שמישהו שיודע משהו מהחיים שלו יענה לי!! בטוח יש פה כמה שפוים!!
איך זה ישודר בוי.או.די? זה ערוץ שבו מזמינים סרטים (וסדרות) אין שם שידורים חיים!!!! שמישהו שיודע משהו מהחיים שלו יענה לי!! בטוח יש פה כמה שפוים!!
א אלמוגי היפה 1 New member 16/8/09 #7 תירגעי כבר! כמה ילדים אמרו את זה!! ויש כאן ילדה שהולכת לגמר והיא אמרה שזה ישודר בהוט וי או די ואל תקראי לי לא שפוייה!
תירגעי כבר! כמה ילדים אמרו את זה!! ויש כאן ילדה שהולכת לגמר והיא אמרה שזה ישודר בהוט וי או די ואל תקראי לי לא שפוייה!