איפה הבושה?

איפה הבושה?

איפה הבושה בישראלי יהודי שמכנה פעולות הקורות בארץ לשואה איפה הבושה בישראלי היהודי אשר מכנה את צהל בכינויי צבא הרייך השלישי איפה הבושה בישראלי שמשתמט מחובתו לשמור על המדינה כמו כל ישראלי אחר איפה הבושה בישראלי שמכנה את אחיו בוגד רק כי חושב אחרת איפה הבושה בישראלי שקורא לרצח אחיו איפה הבושה בישראלי שטוען שאחיו אינו אחיו איפה הבושה ברב-שליח דת יהודי לקרוא להסתה נגד גוף/אדם וכו' מסויות על פי ביסוסיו האישים וללא כל בסיס איפה הבושה ביהודי המפר את עשרת הדברות-אל תגנוב, אל תרצח, אל תנאף וכו' איפה הבושה בישראל אשר רצח ישראלי אחר אני שואל לאן נעלמה הבושה?! צריך להחזיר אותה ומיד! אחרת נתפרק

the mnm factor

New member
מספיק עם השטויות.

תמיד יהיו קיצוניים ותמיד אותם קיצוניים ירצו לעשות דברים -חסרי בושה- לקיצוניים מהצד השני. ומספיק עם הבלושיט הזה של "אחי ואחותי"- לי יש שתי אחיות והן מספיקות לי תודה רבה... עצם היותי יהודי והיותך יהודי לא הופך אותך לאחי, לבן דודי או לחבר שלי. (לא אישי כן?) אז מספיק עם הדמגוגיה הטפשית הזאת!

דמעות זולגות מעיני..

איש אני לא יודעת כמה אחים יש לך.. אני נולדתי בת יחידה.. כל העיניין הזה של השתיכות לאומית אף פעם לא הבנתי את זה.. אתה רוצה להגיד לי שאם חבר ממש טוב שלך מגלה לך שבעצם הוא לא יהודי רגשות הקרבה שלך אליו פתאום ירדו בצורה משמעותית ותרגיש יותר קרבו לבן אדם שבחחים שלך לא פגשת אבל הוא יהודי טוב..

למעלה