איפה גייל?

noastalgia

New member
איפה גייל?

באיזה ערוץ ואיזו שעה משודרת היות הסדרה שגייל משתתף בה? (ואל תגידו לי 2300 ביס פלוס. אני לא מתקוונת להג"ש :)

E2100

New member
אני מקווה שאת תזכרי ../images/Emo140.gif

שם הסידרה :זמן רחוב בערוץ3 ככה שגם זה בלווין בשעה 21.45 היום רצוי גם להקליט זה הזדמנות נהדרת וגייל ממש חתיך המוות זה חלק 1 וחלק 2 בשבוע הבא -אני יזכיר לך גם ביום שישי הבא יש לו חלק בהשתתפות

noastalgia

New member
ראיתי :)

ראיתם? איזה מותק גייל. והטוסיק שלו נראה ט-ו-ב עם הג'ינס שהוא לבש!!

E2100

New member
../images/Emo13.gifהוא ילד ! ביום שישי הבא גם

בלי כל החליפות האלה

מיכל 212

New member
האם הוא שר את השיר בפרק?

שלום לכל הבנות, אני חדשה פה. האם מישהי יודעת אם בריאן שר את השיר היפה בפרק זמן רחוב. ואם לא? מי שר? ואיך אפשר להשיג את השיר. האם משיהו יודע אם יש איזה אתר על הסדרה זמן רחוב, או פורום על הסידרה? משהו? תודה הסדרה נראית לי מאוד יפה, לא ראיתי את העונה הראשונה שלה. אבל עכשיו אני משתדלת לראות.

E2100

New member
גייל עשה רק עם הפה

שמו תקליט של בוב דילן הצעיר אז -בשבוע הבא זה חלק 2 ואחרון בכיכובו סליחה אבל תיראו זמן רחוב זה ממשיך

liatonly

New member
איך קוראים לפרק?

אוףףף שכחתי לראות.. מישהו יודע אולי מה השם של הפרק שאני אוכל להוריד בתוכנות ההורדה? תודה.

E2100

New member
אין בתוכנות תסידרה שאני מדבר עליה

אלווי שהיה {! -בכול מקרה אני יגיד זה שם הסידרה שהוא מופיע STREET TIME ושם הפרק זה GONE !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

E2100

New member
ביום שישי הבא שיבוא -גם חלק2

עם הזמר המוביל גייל ארולד -בסידרה הזות יש לו אישה {לצורך התפקיד שהיא ממש באמה היא מושכת אותו לכיבון הסמים למה היה צריך אותה לידו

למעלה