איפה את ... עצוב לי ..

שרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שרון יקרה.... בואי כנסי...שבי לך על הערסל מייד מכינה לך כוס לימונדה טרייה ועוגת שוקולד עם פצפוצי כוכבים ספרי לי מה קורה....?

כואב לי בלב כל כך ..

אז מה אם אני לא יפה ,, לבוא ולהגיד בחוצות העיר שאני מכוערת .. ??? אז מה אם אני שמנמונת .. אז בגלל זה אני פתאום לא שווה כלום ??? אז מה אם אני לא נראית כמוה " פצצה" אז זהו אני לא בן אדם ..???? למה זה משפיע עלי ככה שאני צריכה לבכות בגלל זה .. ???? מה עוד שזה סופי שאני יותר בפורום אהבה ורומנטיקה לא נכנסת .. תקראי מה שכתבתי למטה לפני כמה שעות ..ותביני .. שרון , שעצוב לה מאוד היום ..

רגע רגע רגע!!!!!!!!!!!!!!!

בואי נעשה סדר... תרימי שם את הניירות ואת המחברות שימי בילקוט... את האבק בבקשה לנגב ועכשיו קחי כוס חלב ועוגית שוקולד ותסבירי לי על מה את מדברת??? מי אמר שאת לא יפה או רזה או כל שטות אחרת??? תגידי לי מי אמר את זה ואני שולחת לו כזה צוות של גחליליות ששנים אחרי שהם יגמרו איתו הוא לא יראה על העיניים.... ועכשיו סדרי את השולחן, לבשי את הפיג´אמה עם הדובונים..ולמיטה!!אני מייד מגיעה לקרוא את הסיפור שלפני השינה

גחלילית ...

רע לי ועצוב לי מכדי להשאר פה ולדבר .. למרות שרוצה אני להמשיך ולדבר .. פשוט הגרון חנוק והדמעות זולגות אני חושבת שאלך לי למיטה שלי אפרוש לישון .. אולי מחר שאקום ארגיש טוב יותר , אולי . לילה טוב גחלילית מקסימה תודה על שניסית לעזור , תודה . שיהיה לך לילה נפלא ..

time to fly

New member
אוףףף, את נשמעת כלכך עצובה חמודה

בבקשה אל תהיי כה עצובה קראתי ונכנסתי להודעות הקודמות פה ובפורם אהבה ורומנטיקה ראיתי שעברת חוויה קשה שם שלא עשתה לך טוב וגם לפי מיטב הבנתי הסתיימה לה אהבה גדולה ואת מרגישה כלכך חסרת ביטחון ואומללה אז מתוקה, זה בסדר להרגיש רע זה בסדר לחוות רגשות רעים תני להם לזרום, הם חלק ממך, שיזרמו החוצה אני יודע מה זה להרגיש רע בגלל המראה שלך לא אני, חברתי לשעבר אחת הסיבות המרכזיות שגרמו לפרדתינו זאת העובדה שהיה קשה לי לקבל את עלייתה במשקל, דבר שגרם לי לחוסר שלמות עימה, למתחים ולהרס הקשר היפה ביותר שחוויתי אי פעם אני כלכך כואב את אובדנה, אבל מנסה להמשיך הלאה אני מתכוון לטפל בעצמי, בבעיה הזאת שקיימת בי, וזוהי הנקודה: זאת בעיה הקיימת בצופה, לא בך!!! בת זוגתי לשעבר היא האדם היפה ביותר שחי על פני האדמה הזאת לא רק איבדתי בת זוג, אלה איבדתי יותר מזה, חברה טובה כלכך כלכך רע... לכן אני כלכך יכול לבוא ולדבר עימך כי אני מכיר את זה מהצד של הרעים אולי רעים זאת לא מילה נכונה כי זאת בעיה כמו כל אחת אחרת, רק שלה יש השלכות שליליות כלכך כמו בעיות רעות אחרות אני מצטער שאת חווה כאב כה עמוק כרגע הלוואי ויכלתי לעזור לך לגרום לך להבין ולשוב לאהוב את עצמך, כי את ראוייה כלכך לכך בבקשה, תני לעצמך את ההזדמנות לסלוח לעצמך סלחי בבקשה את חייבת זאת לעצמך

דספרדוו

New member
יופי של תגובה! לא נותר אלא..

להסכים!! {ולשתוק, כי כל המוסיף פה גורע}

blue love

New member
שרוני....

בשבילי את האשה היפה בהתגלמותה... יופי נוצר ונבנה ממעטה חיצוני ותוכן פנימי..רק שילוב של השניים יכול ליצור אשה יפה או לא.. ואחרי שראיתי את המעטפת..והכרתי את התוכן..אני יכול להגיד בודאות שאת אשה יפה!!! blue

blue love שלי ..

אתה גורם לי להרגיש אישה יפה .. וזה מה שחשוב בעיקר .. איך שמרגישים לא איך שנראים .. תודה לך על המילים הנפלאות שאת ההרגשה משפרות .. תודה שרון

למעלה