איפה אתן??

לילית462

New member
איפה אתן??

נהיה פה שקט בימים האחרונים... איפה אתן? אני כזכור (איזה חפרנית אני) מנסה לחזור קצת מהבלאגן שהיה לי בשבועות האחרונים למשהו יותר מסודר. המטפלת שמלווה אותי בתהליך ביקשה ממני לשאול את עצמי - "אם אני כל כך רוצה לרדת במשקל ולהיות רזה, למה בעצם אני לא עושה את העבודה ומשקיעה את המאמץ הנדרש" עוד אין לי תשובות, אבל ההתעסקות בשאלה עוזרת לי לחזור למסלול... איפה אתן בתהליך שלכן, בפרט ביום כיפור...

יעל י

New member
גמר חתימה טובה...

כיפור עבר לו. לא צמה אבל כן מבלה בבית כנסת. השאלה שהיא שאלה אותך מעסיקה אותי המון אבל אני עם עצמי שטחית ככה שאני מצליחה להתחמק מעצמי.

עלמה88

New member
מספיק לרצות?

האם יש לך תמונה מלאה? מה הגנטיקה שלך? כמה זמן את כבר במעגל הדיאטה, עולה יורדת וחוזר חלילה? מה חשוב לך יותר מלרזות? מה את אוהבת ב"מסלול"? ממה את נהנית בו? כי שיש הנאה בעשיה העשיה טבעית

לי הייתה תקופה קשה, עליתי כמעט 3 ק"ג במשקל

והתבאסתי קשות, לאחר תקופה ארוכה ביותר (3 שנים!) של שמירה על משקל קבוע, לאחר ירידה יפה. תמיד יש את ההתנדנדוית האלו, ק"ג לכאן או לשם, אך ברגע שמתחיל לטפס עוד, והמכנסיים החתיכיים כבר לוחצים בבטן... זה מבאס! בקלות הרי אפשר "לאבד את זה" ולהזדחל עם המשקל אט אט למעלה. ואני לא מוכנה לזה! אז לפני שלושה ימים, כשעליתי בוקר על המשקל וראיתי שהוא כבר מגרד את השיא שלי ב-3 שנים האחרונות, לקחתי את עצמי בידיים וחזרתי לתזונה מאוזנת ובריאה, כפי שאני כבר מכירה היטב מהשנים האחרונות. כמובן שממשיכה לצעוד ודואגת לצעוד כל יום שאני יכולה (רק השבוע- ראשון ושני כבר צעדתי שעה+ מהירה והיום גם מתוכננת צעידה אחה"צ). וכבר מרגישה טוב יותר. מקווה שחזרתי לדרך הטובה לי.

יעל י

New member
איך הולך?3 זה הרבה אצלך...

בהצלחה. ראית את הציפורים אתמול במאגר?היה מרהיב.

כן, ראיתי! אתמול וגם היום. מרהיב!!!

ולשאלתך- כבר ירד לו ק"ג אחד. ברור לי, שהכמעט ק"ג הנוסף, היה סוג של התנפחות. כעת אני 2 ק"ג מהמינימום בו הייתי, אך הדבר הכי טוב בכל זה, שחזרתי למצב של אכילה טובה ובריאה, שהאוכל לא משתלט עלי, הרגשה נפלאה. מרגישה שחזרתי לתלם. וזה מה שחשוב, ק"ג פחות או ק"ג יותר, זה פחות חשוב לי. חשוב לי להצליח לאכול מאוזן ובריא, ומתוך רעב, לא מתוך "רעב רגשי".

למעלה