איפה אתם?

איפה אתם?

בקיצור, חבריי היקרים, אני רואה שאף אחד לא נמצא פה, וזה ממש מבאס, כי עד שאני פה, סוף סוף, אני ממש רוצה לדבר איתכם, אבל הכל שקט.... כולם הלכו ועזבו אותי לבד...... ממש טרגדיה.......... לא, סתם בצחוק, המצב לא עד כדי כך נורא, אבל היה יכול להיות טוב יותר אם הייתם כאן. בקיצור, יש לי הרבה סיפורים, והייתי רוצה לשמוע גם ממכם, אז יש לי רעיון מעולה. פשוט נקבע זמן מסויים ואז זה יהיה יעיל יותר, סבבה???????? אני אדבר עם גבי ונקבע. מי שבא לו, יכול להתכתב איתי במייל ואני מבטיחה לחזור כי נחשו מה???????? יש לי זמן, נגמרו המבחנים וסוף סוף יש לי חיים!!!!!!!! אז דברו איתי... אני מחכה..... [email protected] ביי חברים, אוהבת המון המון המון ציפי.

daniel rubin

New member
אנחנו ףפה מתוקה!!

תספרי את כל הסיפורים!! אנחנו משתוקקים לשמוע!!!

אני פה!!!!!!!!../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

וד"א את יכולה לכתוב גם אם אין פה מישהו

daniel rubin

New member
ולשאלות:../images/Emo218.gif

1.מתי בערך התאריך ליציאת האלבום שלך? 2. אני אישית מאוד אוהבת לשיר.. יש לך טיפים בשבילי? 3. איך זה להתמודד גם עם הלחץ של המבחנים (שברוך השם כבר לא) וגם עם הלחץ של המעריצים והאלבום? 4. אני חולה עלייך!1 סליחה הייתי חייבת חח..

טוב, גם לי יש שאלות../images/Emo3.gif

באלבום העתיד לצאת, לא יודעת אם בקרוב אבל שיהיה
, יהיו שירים שכתבת
או אולי הלחנת
איך הסתדרת עם ההשוואות לעפרה חזה
איך הגבת
הרי עפרה הייתה אחת הזמרות הגדולות בארץ, זו מחמאה די גדולה שאומרים שאת מזכירה אותה, לא
מתי, בערך, עתיד לצאת האלבום, או לפחות סינגל נוסף
, צליל
.

ג ב ש ו ש

New member
חח איזו מאמי../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

אל תדאגו נקבע תאריך כמו שהיא אמרה היא תכנס תהיה שעה מסויימת ואז כולנו נהיה פה,נשאל שאלות והיא תענה

טוב שלחתי../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

התחלתי לכתוב את המייל לפני 4 וחצי שעות והיו בדרך כמה דברים *אהמ אהמ* שהפריעו לי... חחחחחחחחחח

ג ב ש ו ש

New member
אם היא עונה תגידי לנו../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

כל אחד שהיא עונה לו שתפו אותנו

אתה לא יודע כמה חפרתי לה../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

היו לי בעיות והייתי צריכה להרחיב טיפה
צליל יודעת
ודווקא לא מתאים לי...

למעלה