איפה אתם!?!?!?

בוביש

New member
איפה אתם!?!?!?

איפה אתם? לא רואים אותכם, לא שומעים אותכם, מה איתכם? אף אחד לא בא, וזה כבר מאוחר... שמתם לב כמה שירים(וציטוט אחד) הבאתי בפסקה האחרונה? 2!! וזה הרבה. באמת! אם אתם רוצים שיהיו כבר 12 דפים- אז יאללה לעבודה! תתחילו לקשקש! פרץ של מרץ תקף אותי, מעניין מאיפה זה בא... אני באמת לא יודעת. אני צריכה לחשוב על זה... אם אתם רוצים שההודעות בפורום הזה ישתנו קצת ויהיו מעניינות- אז תתחילו להזיז ת´צמכם! ולילו- זה כולל גם אותך, למרות שיש לך בגרויות והכל... אבל למרות הכל- אני אוהבת אתכם. וואי, איך ההודעה הזאת ארוכה, נראה לי הכי ארוכה פה מכולם! אני התחלתי את החידוש, אז עכשיו תורכם. בייביי ועבודה נעימה.

חזיר בר

New member
למרות שלא התכוונתי לענות

למישהי שמכנה עצמה "בוביש",הבנתי ש"חזיר בר" לא טוב בהרבה. אי אפשר להגיע ל-12 דפים כי הדפים הקודמים נשלחים לארכיון (כדאי לך להסתכל,מעניין שם לפעמים). ת´צמכם?..אני באמת חסר מילים אולי זה המקום לשאול,כל מי שיש לו את הסרט - עולמו של ויין 1,אני אשמח אם יצור איתי קשר בכל דרך שהיא.

מימי

New member
הי, חזיר!!!

אל תצחק על השם של הבת שלי!!! אני ואבא שלה (בראד פיט) קראנו לה על שם סבא רבא שלה, סבוביש. זה שם בעל משמעות עמוקה. בפקינזית עתיקה משמעותו: סיקלו את כל האנשים שקוראים לעצמם "חזיר בר" ומתלוננים על שמות של אנשים אחרים, ובנוסף לכך לא מרשים להשתמש בקיצורים בכתיבה בפורום, ובנוסף לכך לא מוכנים לעשות את הקטע של פומבה ברגש למרות שביקשו מהם יפה!" אתה הבנת את זה, סבוש???

חזיר בר

New member
צודקת

גם מימי זה שם לא משהו. וכמו שציינתי,גם חזיר בר. אולי הגיע הזמן לשנות אותו כדי שאני אוכל להתנשא עליך בשקט.

Chot

New member
אתם כאלה מתווקקיייםםםם

כשאתם רבים! לא סתם אני אפסית די מספיק

מימי

New member
לא, אל תעשה את זה!!!

אל תחליף את השם שלך!!! אני אוהבת אותו!!! אם תחליף את השם, אני לא אוכל לבקש ממך את מנת ה"דיברת אלי דיברת אלי בשבילך אני מר חזיררררררררררררררר" הקבועה שלי!!! ואם אתה מחליף, אז רק לפומבה!!! ואל תצחק על השם שלי!!! זה השם של הסוסת ים הורודה והצווחנית מהסדרה המצוירת של בת הים הקטנה (המזויפת, זאת של בת הים הבלונדה שקוראים לה מרינה) שלא תעיז להחליף, או שיהיה לך עסק איתי!!!

leeloo

New member
נכון הם באמת מתוקים ככה..

אבל אם דקל הוא סבוש, אז מה זה עושה אותי? סבתוש?!
ודרך אגב, חזירוני שלא תעיז להחליף את שמך! זה הייחוד שלך! אני בטוחה שלא סתם בחרת אותו (ואולי בעצם כן... כל-כך רצית לרשום פה שפשוט אמרת נו איך קראו לזה ב"מלך האריות"? אה פומבה... טוב אז שיהיה חזיר בר...
) וחוץ מזה, צפה למשלוח מכתב בקרוב... עם הסבר לאיחור הנוראי...

חזיר בר

New member
למעשה,זה לא כל כך רחוק מהמציאות

רק שזה לא היה בפורום הזה,אלא פורום הכדורסל של אי.או.אל,רציתי נורא לכתוב תגובה לאיזה מכביסט בעל מעט שכל,אז בזריזות נרשמתי..נו..שיהיה חזיר בר. קיבלתי הרבה תגובות ונשארתי שם זמן די ארוך,ואז הפורום התפרק (בגלל האיחוד עם וואלה),וכולם אמרו,בואו נעבור ל"תפוז" - אז עברתי,ולא רציתי לשנות את השם,כדי שיזכרו מי אני,ואז הסתכלתי ברשימה,ראיתי שיש עוד פורומים מענינים,בראשם - פורום סרטים. ומפה,אתם כבר יודעים את הסיפור.

we´re not worthy....we´re not ...

אין לי אבל החלטתי להראות הזדהות עם הסרט המטורף הזה. אני חושבת שאת המילים לרפסודיה בוהמית למדתי מהסצינה במכונית... יש דברים שזוכרים לתמיד הא?

IC4

New member
אחחחח נוסטלגי... אני חייב לציין

שבגלל הסצנה הזאת , רפסודה בוהמית זה השיר הכי מגניב להשמיע בנסיעה במיוחד כשיש לפחות ארבעה אנשים אגב נאמר לי שהסרט הקפיץ את המכירות של קווין בUSA סרט מ91 שיר מ75

למעלה