איפה אתם, נרדמתם?

איפה אתם, נרדמתם?

אני מניחה שזה קשור לתקופת הבחינות, אבל גם בתקופה הזו צריך קצת הסחת דעת... מה דעתכם על משחק נחמד שיגלה לנו דברים שעוד לא ידענו אחד על השני?

מי שואל אתכם בעצם

נשחק את משחק האמת/שקר/פנטזיה. למי שלא מכיר, כל אחד מוזמן להביא 3 משפטים שאחד מהם אמת, אחד שקר ואחד פנטזיה (יהיה נחמד כמובן אם תביאו משפטים שקשורים לעבודתכם), והחברים צריכים לנחש מה זה מה. מתאים לכם? אז יאללה, מי ראשון?

Mi Sh Mi Sh

New member
אני אנסה...

החלום שלי תמיד היה מסע מסביב לעולם. עד כה נסעתי לחצי מהארצות שרציתי להגיע אליהן.
מעשנת קרוב לשנה וההורים והחברים הקרובים לא יודעים.
אני אופה עוגות נהדרות. יצא קצת מאפען אבל תתמודדו עם זה...

אני

1. פנטזיה 2. אמת 3. שקר (בלי להעליב :) ) המשפטים שלי: 1. פעם ידעתי לדבר איטלקית באופן שוטף אבל שכחתי לגמרי את השפה 2. התקבלתי ללימודי עיתונאות באוני' אוקספורד ואני עוברת לאנגליה עוד חצי שנה 2. יש לי רשיון על אופנוע

יאאלה, גם לי יש, אבל קשה יותר.

אז ככה, שניים אמת שניים שקר ושניים פנטזיה 1) יש לי יותר ממליון שקל נזיל 2) בגיל 24 הפסדתי יותר ממליון שקל ועברתי אירוע לב. 3) עשיתי את זה עם יותר מ 13 בחורות שונות וכמה ביחד, לפני הנישואין. 4) יש לי האמר H2 חדשה. 5) הייתי מלווה של סמנטה פוקס בארץ. 6) אני מנגן בגיטרה שחבל על הזמן. עכשיו נראה אתכם...

עכשיו תורי...

קודם כל הניחושים: Mi Sh Mi Sh - 1. פנטזיה 2. שקר 3. אמת גשם של נובמבר - 1. פנטזיה 2. שקר 3. אמת (במקרה יצא אותו סדר כמו Mi Sh Mi Sh שרון דרורי - 1. פנטזיה 2. שקר 3. פנטזיה 4. אמת 5. שקר 6. אמת ועכשיו שלי -
המנהלת שלי בכתה ביום האחרון שלי בעבודה הקודמת. אז קמתי חיבקתי אותה ונישקתי אותה כדי שלא תהיה עצובה.
אני דתי לשעבר.
כשהייתי פעם בארה"ב ראיתי חייזר ואף צילמתי אותו רק שהתמונה נשרפה משום מה... נראה אותכם מנחשים

אביר על חמור שלום.

תנסה עוד... לא הצלחת... לגביך, אני חושב ש... המנהלת פנטזיה דתי לשעבר שקר דווקא החייזר אמת. סתאם נסיון. משחק חמוד. ביי שרון

טעות - קרא את התשובה לקיפוד

ולנסיון שני - אמת, שקר, אמת, פנטזיה, שקר, פנטזיה. הגדלת את סטטיסטיקת הניחושים- לא חוכמה

שלי! שלי!

1) אחרי שאני אסיים את לימודי באוניברסיטה אני מתכנן ללמוד בישול בצורה מקצועית. 2) היה לי רומן סוער עם מישהי מהעבודה. בחורה פצצה מדהימה שלא להאמין שקיים כזה יצור מדהים, בחורה שכשהיא נכנסת למוקד אז כל הבנים (90% מהתומכים הטכניים הם בנים) מזילים ריר ומוציאים את הלשון ומאבדים ריכוז בשיחה. אפשר להגיד שהיא הפנטזיה של המון עובדים אצלנו. 3) היה לי רומן סוער עם פני בובה. אל תאמינו להכחשות שלה בנושא!

למעלה