איפה אתם חדשים??

B o N u s

New member
איפה אתם חדשים??

שם: כיתה: גיל: עיר: תאריך לידה: משהו שאתה רוצה לספר לנו עליך: טל :)

שלום ../images/Emo150.gif

אני חדש פה ../images/Emo13.gif שם: אריאל כיתה: גמרתי ז' עולה לח'. גיל: עודמעט 13.. עיר: חדרה תאריך לידה: 27.10 משהו שאתה רוצה לספר לנו עליך: ממ..HTF זה מגניב ../images/Emo6.gif המומינים זה הכי אחי ../images/Emo98.gif

עונה../images/Emo13.gif

שם:טופז כיתה:עולה ל- י' גיל:15(עוד 3 חודשים) עיר:ראשון לציון תאריך לידה:17.9.92 משהו שאתה רוצה לספר לנו עליך:הא?

B o N u s

New member
(-:">

שם: טל כיתה: י' גיל: 15 עיר: ראשון תאריך לידה: 22/9/92 משהו שאתה רוצה לספר לנו עליך: יש לי אתר למומינים. פנו אליי במסר כדי לקבל אותו ../images/Emo13.gif טל :)

טליטל1234

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: טלי כיתה: עולה לכתה ט' גיל: 14 עיר: כפר סבא תאריך לידה: 12.4.1993 משהו שאתה רוצה לספר לנו עליך: לא יודעת ../images/Emo9.gif

yaelula94

New member
אני גםם רוצהההה!!!!! ../images/Emo13.gif

שם:יעלולההה המגניבולההההה כיתה: סיימתי ח' ב"ה גיל:14 וחודשיים וקצת עיר:טוב נו נילי תאריך לידה:9/4/1993 משהו שאתה רוצה לספר לנו עליך:אני מד"צית בלי קורס מדריכים בתנועת הנוער המכבי הצעירר!!!!!!!!!!

thumbelita

New member
"אצלנו בשכבה מורה יצאה לנופש אז כל התלמידים

לקחו להם קצת חופש.." ~אתמול הייתה מסיבת סיום ><''~ שם: אושרת כיתה: מסיימת (סיימתי?../images/Emo12.gif) י"ב..! גיל: 17+ עיר: ב"ש תאריך לידה: 14.10.89 משהו שאתה רוצה לספר לנו עליך: אני כנראה (99.9%) עושה ש"ש!../images/Emo9.gif

danielamrusi

New member
:]

שם: דניאלה אמרוסי :] כיתה: עולה לי"א גיל: 16 עיר: חחולוןןןןןןןןן המגניבה תאריך לידה: 17.8.91 עוד חודש וחצי יומולדתת!!!! קולולללולוולולווולווללולוו P: משהו שאתה רוצה לספר לנו עליך: אממ אני מנגנת על אורגן גיטרה וטיפה על דרבוקה.. ומוזיקה זה החייים שלי :]

yaelula94

New member
דניאלההה

יא זקנהה מוכששרתתתת אחתתתת אני זוכרתת שהיית כזאתת קטנהה... ../images/Emo8.gif ואת כבר עולה לי"א....!

למעלה