איפה אתם בחג?

איפה אתם בחג?

כבר יצאה לכם השאלה הזאת מהאף או עוד לא? אצלנו שתי המשפחות מושכות לשני הכיוונים, אבל אני החלטתי שהפעם אני לא נכנעת ולא מוותרת. בכל זאת, האוכל בצד שלי יותר טעים

אלינקה

New member
אין בעיה

אמי כרגיל בחו"ל ואני אצל חמי אבל פסח השנה אני אצל אמי ולא מעניין אותי כלום

mykal

New member
מארחת אצלי

ואז כל הענינם נפתרים חוץ מהעומס בהכנה, אבל שווה שווה.

אימם

New member
אנחנו בהתחלה רצינו בית מלון אבל

אחי הזמין אותנו אז הילדים מעדיפים להיות עם משפחה בחג (מה שלא נכון לשאר ימות השנה לצערי) אז אנחנו אצל אחי....

אימם

New member
הילדים תמיד מעדיפים להיות עם משפחה

הבעיה היא שאין לנו הרבה משפחה....ואלה שיש הם לא כ"כ חמים לצערי. פעם העובדה שהייתה לי משפחה הייתה רגילה ומובנת מאליה...היום זה לא כך תלמדו להעריך את זה שיש לכם אפילו בחירה למי ללכת בחגים כי לא לכולם יש לאן...

ronanit

New member
ערב חג ../images/Emo197.gif (מתפללת)

אצל חמותי.. ושאלוהים יעזור לי!!!

אצלנו יש שנה-שנה....כמעט ולא עוברים על החוקים

האלו, אלא במקרים חריגים מאוד ואז הסדר קצת משתנה (למשל היתה שנה שהיה התור עם משפחת בעלי, אבל לסבתא שלי חגגו 80 ורצו שכל המשפחה תהייה, אז התחלפנו בתורנות..) אז השנה - אצל הסבתא שלי...איזה כיףףףףףףף

שרונית28

New member
אצלנו רק אצל הורי כל החגים אנחנו חוגגים איתם

אה וזה משום שהצד השני לא בקשר איתנו. לא נוסעים בפקקים ולא עומדים שעות בדרכים. 2 דקות מהבית. וכמו עופרה בצד שלי האוכל הכי טעים של אבא שלי\וסבתא שלי.

אילנית03

New member
אצלנו יש חלוקה צודקת

ראש השנה קבוע אצל ההורים שלי , פסח משתנה (ואנחנו מכוונים לכך שיהיה אצלנו) ושבועות בצפון

אנחנו כנראה שנהיה בדרום אצל המשפחה שלו

היחסים עם רובם אצלי במשפחה קטסטרופליים (החמאס, הגיהאד ואל קעידה ביחד אוהבים אותי יותר...) אולי בחג עצמו אני אזמין את אבא שלי ואחי הקטן.

באופן מפתיע

החג יהיה אצלנו !!!! מגיעה משפחה שלי מחו"ל וכל התכניות לנופש בוטלו נחגוג ביחד נתחלק בהכנות אמא שלי אח שלי ואני

גם אצלנו נהוג שכל אחד עושה משהו

כדי שלא ייפול הכל על מישהו אחד. השנה אני עושה אורז ותפוחי אדמה וגם סלט של ראשי סלרי וגזר.

יופי עפרה'לה!! עשית לי ת'חג../images/Emo201.gif

כן, כן, המצב קשה
לא יכולה לכתוב בדיוק מה לא טוב... אני מנחמת ת'צמי שזו רק ארוחת ערב!!! (מתגעגעת לחגים עם המשפחה שלי בטירוף!!!)

מרגוש

New member
אנחנו רוב החגים עושים ביחד עם ההורים שלי ושלו

השנה בפעם הראשונה אני אחגוג עם אח שלי שמאז שהתחתן כול החגים הם ערכו עם המשפחה של אשתו.ץ. למחרת צהרים על האש עם כול המשפחה המורחבת.

למעלה