איפה אתה חי?-סיום......

Roei152

Well-known member
מנהל
סערה במים שקטים
בטלנובלות ובסיפורי סינדרלות הזוג נלחם עד הסוף המתוק.... כאן זו לא טלנובלה. אלא דרמת חיים ...
החזרה המואלצת של בכור היא כי אין לו לאן ללכת אבל הוא ישתקם ויחזור לעצמו ויחלוק את גידולל הילדים עם מרגו....
חי ודפני נפגשים כי היה צריך איזשהו מעגל לסגור יפה זה מוטיב קולנעי.ץ..... אבל זה לא אומר שתתחיל מחדש דרמה ....
מלי גמרה את הסיפור שלה בפרק הקקודם.... ,מצאה עבודה,אהבה ובעצם נגמר .ץ.....
להתראותץ בסדרה הבאה!!!!

שיר m

Well-known member
מסכימה עם ההגדרה שלך לדמות של חי.
באמת, אני כבר מתגעגעת...
&nbsp
אגב, נכון שאסתי מזכירה קצת את יעל שרוני? פתאום נזכרתי שחשבתי על זה...:)
&nbsp
להתראות רחל, מקווה שתשובי במהרה... גם אם אין סדרה (למרות שבטח תהיה) תקפצי להגיד שלום...

Roei152

Well-known member
מנהל
איפה אתה חי?-סיום......
אז מה היה לנו? סיפורה של משפחת שם -טוב ממוצא בוכרי.... ועל ההתקשות הורים בעיקרהאימא לשחרר את שלושת ילדייה לעוף מהקן....
הבן הבכור --בכור- בסוף שנות העשרים-כביכול מסודר לפפי האימא - אישה בוכרית,שני ילדים ועבודה בעסק המשפחתי פוטו לצילומי אירועים, אך הוא אינו מאושר..... זה מתבטא בבגידות באשתו ,עצבים על אשתו , ורצון לשלוט על העסק הממשפחתי.... -רצון להראות שאתה מנהל את החיים שלך ועושה אאת הבחירות שלך , למרות שסידרו לך את החיים....
הבן השני -חי - תחיילת שנות ה20 -האימא עוד לא הצליחה ל"סדר" אותו לפי הארון , אך הוא הולך בניגוד לרצונה ללמוד משחק וכמובן מתאהב באחת 0הסנטדנטודיות -דפי בתו של המורה למשחק.. האימא לא מוצא חן בעיניה הקשר בין חי לדפי , והיא מנסה לחבל בו בדרכים שונות כגוון להציק לדפי, לדבר עם חי על נשים שונות מהעדה .... חי מוצא את עצמו מבולבל -מצד אחד דפי מתחילה לגלותצדדי0ם פחות נעימים, כגוון מסיבות פתוחת .. אשר להן חי לא רגיל ... ואי הסתדרות שתי העולמות של חי ודפי. ומצד שני מתחיל להתידד עם אישה מהמצא שלו ולגלות שהוא מתסדר טוב יותר עם הבית.....
הבת הקטנה -מלי- סוף גיל ההתבגרות - יחסים מורכבים עם האמא על רקע רצון להתגייס ... במקביל נחשפת למיניוות עם צעיר בן גילהבמסיבה וטנפגעת ממנו היא מחליטה לעבוד כמגרפיקאית מתחילה ומתאהבת במדריך שלה.
...

Roei152

Well-known member
מנהל
הסדרה מסתימת בטוב
חי מחזר אחרי אסתי.. ומצליח להשיג אותה הסוף מתקתתק וטוב .....
איןן לי מוושג אם זבה טוב אבל הסדרה במילא לא תשוב לעונה שניה ככה שזה לא משנה....
זהו אין ללי כ"כ מה להגיד חוץ משאפו לחי על ההצגה....

שיר m

Well-known member
למה לא תשוב? זה לא סופי עד כמה שהבנתי
ולגמרי שאפו לחי

Roei152

Well-known member
מנהל
ראית את הסוף?
לא משאיר קליף האנגר.... שום סימן שאלה ... לא תהיה עונה שניהב.....

שיר m

Well-known member
זה הכי טוב
לא אוהבת שמשאירים שאלות, אפשר לעשות עונה שניה בלי שום קשר.
למרות שאם אתה מתעקש אפשר לראות המשך- האם השלימו את המשימה? האם דפי יודעת על אסתי? אפשר למצוא משהו

&nbsp
לפי הפייסבוק של הסדרה הבנתי שזה תלוי במי שזה לא יהיה שצריך לאשר עוד עונה...

Roei152

Well-known member
מנהל
עונה שניה רק תהרוס.......
צריך יהיה למצוא קונפקיליטים חדשים..... כי ככפי שאני תמיד אומר אין קונפקליט-אין סדרה טובה.....ותמיד שהקונקללעיטים נפתרים שוב הורסים אותם בעונה השניה ושוב ינסו לנקות....ואנני לא מדבר ברמה של סדרת נוער.....
בתוולות למשל הקונפקליטים נשארו .... אנחנו במתח...

שיר m

Well-known member
למה תהרוס...
אני לא חושבת שאפשר להרוס. הם מעולים. סמוך עליהם שימצאו סיפור חדש וטוב:)
כמו שאמרת זה לא סדרת נוער, שמושכים סתם... זאת סדרה איכותית ונהדרת ואני בטוחה שהם יכתבו עונה שניה מוצלחת ביותר.

שיר m

Well-known member
אחח איזו סדרה זאת היתה. תענוג.
נהנתי מאוד מכל רגע בסדרה הזאת

&nbsp
בפרק האחרון קצת חסרה לי מלי... אפילו עליזה קיבלה יותר זמן מסך
אבל זה בסדר, העיקר שטוב לה עם גיא

&nbsp
ההצגה של חי היתה מדהימה. והוא ואסתי בהופעה של שלמה.. כאלה חמודים.
&nbsp
יפה שפגשנו את דפי בסיום. זה נחמד. סוף נחמד כזה, ועוד אחרי ההצגה הכובשת...
&nbsp
בכור משלם על הבחירות שלו... אבל לא נורא, הוא יתגבר. היה קטע נחמד הוידאו של האחים בילדות:)
&nbsp
והסבתא כמובן... אין כמוה.
&nbsp
מחזיקה אצבעות שתהיה עוד עונה

Roei152

Well-known member
מנהל
לגמרי מלי היתה חסרה.....
רק היתהה ברקע....

d1f2

Well-known member
אם זה היה תלוי ביוצרי הסדרה היא תחזור לעונה 2
בגלל הבעיות ברשות השידור כרגע לא ניתן לדעת מה יעלה בגורלה.

למעלה