איפה אתה בפאזל??

כולנו באותו הסיפור!

אם אתה כתום, הישאר כתום, אם אתה כחול, הישאר כחול, אבל ליד הסרט שכבר שמת, הוסף עוד חתיכת בד סגולה - כי אנחנו עם אחד! הפילוג בעם הולך וגובר ומוכרחים לעשות משהו לפני שנגיע חלילה לנקודת האל-חזור. אסור לנו לשבת בחיבוק ידיים ולראות את מעשי האלימות והשנאה, המגיעים משני הצדדים, מתרחשים! אנו, בני הנוער של המועצה הציונית לנוער מזמינים אתכם להשתתף בעצרת שתתקיים בצאת ט' באב 14.8.05, בשעה 20:30, בכיכר ציון בירושלים. נוכחותכם תהיה חיונית למאבק של כולנו. לפרטים נוספים כאן.

לירן מם

New member
איפה אתה בפאזל??

קחו כמה דק' לקרוא את כל מה שיש לאתר הזה להציע... http://www.cc.jct.ac.il/~pilzer מקווה לראות אתכם שם... והערה-זה לא משנה מי מארגן את זה, אלא לאיזו מטרה זה מאורגן...

jast

New member
עוד צבע..

דיי אוףף לא נמאס לכם?? זה כבר מתחיל להיות ממש טיפשי... יש כבר 8 צבעים!! רובם בכלל לא קשורים אפילו להתנתקות.. (כתום, כחול, לבן, אדום, ירוק, צהוב, ורוד ועכשיו גם סגול) אה.. ונ.ב: אני שונאת את המועצה הציונית!!!

לירן מם

New member
חחחחחח

קודם כל-כן, עניין הצבעים המרובים הוא בעיה, אבל כרגע הסרטים הצבעוניים (ומהם אפילו אין כ"כ הרבה-רק כחול אולי גם עם לבן, וכתום...) הם אלה שבונים את התעמולה והפרסום של הדיעות השונות בעם... חוצמזה זה סרט בקטע דווקא בגלל שזה סרט... כדי שיראו שבנוסף לסרט עם הדיעה הפוליטית שלך (שזה סרט מאוד פופולרי כיום...), אתה עדיין חושב שדיעה זו דיעה, אבל לא צריכה להיות מלחמת אחים בין הדיעות השונות...קרע שמתווצר לו בחברה הישראלית כרגע... מבינה?? חוצמזה-למה שונאת את המועצה הציונית?

jast

New member
כי הם פיחואים!!!!!!!!!!1

אבל בעיקר כי הם גזענים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם וכל הפאקצות מהשיכבה שלי נימצאות שם.. וזה כבר אומר הרבה.

לירן מם

New member
חח או קיי..

זה מאוד לא מדוייק..והם נחשפים לנושאים מאוד מעניינים שהרבה אנשים לא נחשפים אליהם... ויכול להיות שיש אנשים ספציפיים גזענים ופקאצות.. אבל את זה יש בכל מקום... חבל להכליל... אגב-מאיפה את?

jast

New member
זאת לא הייתה הכוונה...

זה שהם לא מבינים על מה הם מדברים.. כמו נגיד הקטע של הסרט הסגול.. במקום "לאחד את העם" זה רק יגרום יותר נזק... ובכלל, בשבילי כל מי שנמצא במועצה הציונית הוא אידיוט ולא משנה מה הוא... אני מראשון- קן שיכון המזרח= שליטה, אגב..:]

לירן מם

New member
וואלה..

איך בדיוק הסרט הסגול יגרום ליותר נזק-אני אשמח לדעת..באמת... ו-וואלה...אני מאוד לא מסכימה איתך..אני לא חושבת שאת במאת יודעת על מה את מדברת כשאת מכלילה ככה את כל אנשי המועצה, וחבל-אז סוגרת לעצמך דלתות להפתחות לבני אדם מצויינים שאת סתם החלטת להכליל לרעה... ממש חבל... ואני לא חושבת שזה גם מוציא אותך חכמה במיוחד כשאת מכלילה את כל אנשי המועצה-שאת אפילו לא מכירה אגב-שהם אידיוטים... אבל זו כבר בעיה שלך... סליחה אם זה נשמע תוקפני-זו לא הייתה הכוונה שלי...

jast

New member
כן..

כמו שאמרתי בתגובה הראשונה... כל עיניין הסרטים האלה כבר מתחיל להיות דבילי! ובקשר למועצה, למועצה הזאת קוראים "המועצה הציונית" וזה כבר נותן סיבה טובה לשנוא אותה.. ואני בטוחה שלא כולם כאלה..

jast

New member
אני עוברת את זה לפחות 3 פעמים ביום

ואני לא אתחיל עם זה פה... אם את מתעקשת, דברי איתי באייסי 205165278

למעלה