איפה אפשר?

איפה אפשר?

בשנה האחרונה התקרבתי המון לדת ובתוך כך נחשפתי לחסידות ברסלב אף שאני קוראת את ספריו , עושה התבודדות ונוהגת לחיות את חיי לפי משנתו של הרבי נחמן הייתי רוצה לדעת יותר על החסידות ולהצטרף לשיעורים (אם יש כאלו לנשים) אני עובדת ברחוב שינקין בתל אביב וידוע לי שיש שם מרכז של החסידות רציתי לדעת האם יש שיעורים גם לנשים? האם אני צריכה לבוא בלבוש צנוע? ואיך אני ניגשת בכלל לכל העניין ... תודה מראש!

אפרתלה

New member
הי בפלה יקרה!!!

יש כמה מוקדים של שיעורים, אחד מהם הוא מרכז "שורשים", מקיים פעילות במשך כל ערב משעה 8.30 בערך. המרכז נמצא ברח' פיירברג 13 (ממש פינת שינקין!) לגבי השיעור הזה ספציפית, הוא מיועד לשאינם דתיים, ואת יכולה לבוא לבושה או יותר נכון, לא לבושה, כרצונך (אם כי, ללא קשר, כדאי לך לכבד את עצמך) אני אשתדל בעזרת השם לתת לך פרטים מדוייקים יותר בהמשך, כולל שיעורים נוספים באזור. את יכולה להיות איתי בקשר דרך תיבת המסרים! באהבה רבה, אפרתלה

יש גם בשיינקין

בס"ד נדמה לי במספר 19. על כל פנים, זה מעל "עגבניה", בקומה שניה, ואפשר לזהות את המרפסת של המקום בקלות. היא נמצאת בפינת שינקין ועוד רחוב אחרי הגן הציבורי.

אפרתלה

New member
ישנה אפשרות כזו...ויש אחרת!

קבלי עדכונים לגבי שיעורים נוספים בת"א בקישור: http://www.levhadvarim.com/index.php? subaction=showfull&id=1143901060&archive=&start_from=&ucat=4&go=lectures (אם לא נכנס, כנסי לאתר "לב הדברים" יש שם את הרשימה, כולל טלפונים לבירור) אתרים נוספים המספקים מידע: אתר "שורשים", ו"ברסלב". אגב, מ ח ר, יש בבן יהודה 86 בית כנסת איחוד שיבת ציון, בשעה 9.00, סיפור אישי מדהים של אביחי כהן, לוחם ודוגמן. אם את רוצה מידע נוסף את יכולה ליצור איתי קשר דרך תיבת המסרים.

למעלה