איפה אפשר...

HadesK

New member
איפה אפשר...

לקנות כרטיסים להופעה של רד הוט? מישהו כבר יודע? אפשר כבר בכלל? תודה Hades

ReD-HoT-GiRL

New member
חשוב מאוד !!

גם אני לא יודעת איפה... ואיך אפשר להשיג כרטיס IVP מי שישיג לי אני אתן לו מה שהוא רוצה... אני מוכנה להרוג את עצמי בשביל זה....!!! אני אשלם כל מחיר...

ReD-HoT-GiRL

New member
חשוב מאוד !!

גם אני מחפשת מאיפה אפשר להשיג..... ומאיפה אפשר להשיג כרטיס VIP??? אני מתה לכזה דבר... ואם מישהו ישיג לי אני מוכנה לתת ה-כ-ל-!-! אני מוכנה למות ולשלם כל מחיר..........!!! (למי שלא יודע זה כרטיס עם כניסה למאחורי הקלעים).... טוב בכל אופן..... אם למישהו יש שמץ....!!!

גם אני מת להשיג VIP

אבל אני לא יודע אפ אני יצליח.. אגב מוכרים כבר כרטיסים... בקופות הכרטיסים.. מן הסתם...

Deadly Silence

New member
מה עם פרטים?

מישהו יודע מה בדיוק עוד יהיה שם חוץ מההופעה של הרד האט? כי אם כל הכבוד- 270 שקל רק בשבילם?! לא נראה לי

S.C

New member
אין כל כך לתת

כרגע חוץ מזה שרד הוט מגיעים לא מוכנים לתת יותר פרטים אבל זה ממש לא רק רד הוט , זה הולך להיות משהו כמו מ18:00 עד 23:00 וכנראה שפו פייטרס יהיו שם כי הם חיממו אותם בסיבוב הופעות האחרון, אבל זה לא סגור...

ReD-HoT-GiRL

New member
בוא נעשה עסק....

אם אתה משיג אתה אומר לי איפה ולהפך טוב...?!!? אני פשוט יהרוג בשביל זה....

daboor

New member
לא יודעת איפה אבל.....

זה 279 שקל כרטיס.... אה.... וזה בפארק הירקון יהיה ואני גם יודעת שזה שווה כל שקל כי הם פשוט ענקיים! ואני גם יודעת שאני יהיה שם אפילו עם זה יעלה 100000 שקל! נערת הרד הוט

pows

New member
חכו קצת

כי בטח עוד מעט יהיו כל מיני מבצעים לגבי זה , כמו דרך ישראכאט וכו`

HadesK

New member
אי אפשר...

לחקות למבצעים , כי אז צריך הרבה מזל כדי לזכות... אני אקנה ברגע שאני אדע איפה ואם אפשרו רם יהיה לי מספיק כסף אני אקנה VIP זה יותר מידי אנשים כדי לא להכנס back stage !!! אם אתם יודעיפ איפה לקנות בבקשה תגידו גם לי תודה Hades

pows

New member
אני מתכוון של ישראכרט וכאלה

נו יעני תמורת כוכבים וכאלה

HadesK

New member
אני יודעת!!!

יש אתר שבו אפשר לקנות כרטיסים , זה 250 שקל לכרטיס אבל אין שם מיידע על באקסטייג` פאס , אבל כדאי לקנות בכל זאת כי אחרת לא ישארו... בהצלחה Hades

pows

New member
יש דרך אחרת

כי קצת מסוכן לתת באינטרנט את מספר האשראי שלי אבל אם לא תהיה ברירה אז נקנה ככה אבל אחרת יש?

למעלה