איפה אפשר לקנות סחפילריה מצוייצת מצויה ?
D drorjs New member 24/2/06 #6 טוב אם אנחנו כבר בשוונג... בגבעות השומרון פורח עכשיו פרח עם השם הלטיניlmertia loyefaneotitis הפריחה כתומה משהו...
טוב אם אנחנו כבר בשוונג... בגבעות השומרון פורח עכשיו פרח עם השם הלטיניlmertia loyefaneotitis הפריחה כתומה משהו...
P phantom New member 24/2/06 #7 זה על שם אהוד אולמרט ? כשהייתי עכשיו בבולגריה הציאו לנו לקנות צמח שהוא אחד ממרכיבי הויאגרה. קניתי כמה ק"ג ממנו - אבל זה עוד עומד לי במכס...
זה על שם אהוד אולמרט ? כשהייתי עכשיו בבולגריה הציאו לנו לקנות צמח שהוא אחד ממרכיבי הויאגרה. קניתי כמה ק"ג ממנו - אבל זה עוד עומד לי במכס...
R r66 New member 24/2/06 #9 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif סימן שמטפלים בו יפה../images/Emo152.gif
R r66 New member 24/2/06 #11 מי אישר לך להציץ לי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חחחחחחח מה פשר השאלה יעני.... מה גרם לך, בכרטיס שלי לשאול אותה
מי אישר לך להציץ לי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חחחחחחח מה פשר השאלה יעני.... מה גרם לך, בכרטיס שלי לשאול אותה
P phantom New member 24/2/06 #12 ../images/Emo13.gif יש לך שם תמונה של פרח, ויש את משפט הפתיחה הנדוש "אבא שלך גנן שיצאת כזה פרח ?"...
R r66 New member 24/2/06 #13 אההה.. אוקי כנראה לא נדוש מספיק אלה הכלניות שיוצאות בדשא שלנו כל חורף. אני מתה עליהן וואלה למדתי משפט.... עכשיו נדוש בו
אההה.. אוקי כנראה לא נדוש מספיק אלה הכלניות שיוצאות בדשא שלנו כל חורף. אני מתה עליהן וואלה למדתי משפט.... עכשיו נדוש בו
R r66 New member 24/2/06 #15 חחחח ../images/Emo6.gif בכל זאת אהבתי את סגנון המחמאה הזה. אם אני ככה מנסה לתאר סיטואציה שבחור אומר משפט כזה לבחורה זה מתנגן לי צ'כצ'כי כזה, נכון?! שיהיה. נחמד.
חחחח ../images/Emo6.gif בכל זאת אהבתי את סגנון המחמאה הזה. אם אני ככה מנסה לתאר סיטואציה שבחור אומר משפט כזה לבחורה זה מתנגן לי צ'כצ'כי כזה, נכון?! שיהיה. נחמד.
P phantom New member 24/2/06 #16 בהחלט ../images/Emo70.gif אני תמיד שואל בקול מחוספס "האם ליופי הזה יש טלפון ?"
פ פיית מרציפן New member 24/2/06 #20 ../images/Emo6.gifאיזה למחרת התכוונתי אם זה היה כואב כשנפלת מגן עדן.....
פ פיית מרציפן New member 24/2/06 #21 בגלל שבכל זאת כנראה יש מה ללמד אותך ובגלל שזה פורום גינון אז יש גם : "תאמיני לי, 20 שנה אני גנן ועוד לא ראיתי פרח יפה כמוך...."
בגלל שבכל זאת כנראה יש מה ללמד אותך ובגלל שזה פורום גינון אז יש גם : "תאמיני לי, 20 שנה אני גנן ועוד לא ראיתי פרח יפה כמוך...."
P phantom New member 25/2/06 #23 מתוקה שלי... אני הבנתי את כוונתך... השאלה אם את הבנת את כוונתי... ואני תמיד מוכן ללמוד עוד - אם יש לך מה לחדש לי...
מתוקה שלי... אני הבנתי את כוונתך... השאלה אם את הבנת את כוונתי... ואני תמיד מוכן ללמוד עוד - אם יש לך מה לחדש לי...