איפה אפשר לקנות

מממיה

New member
איפה אפשר לקנות

אלכוהול 96% וודקה בכמות גדולה, התמכרתי ליצור ליקרים ויש לי כמויות שמצדיקות סיטונות... ושאלה נוספת- האם יש מכשיר לבדיקת אחוז האלכוהול בליקר המוכן?

cruelty

New member
לא יודע איפה ...

... קונים בכמויות (מספר בקבוקים לא מספיקים כמה ליקרים אתה עושה אחי?) בקשר למכשיר יש משהו כזה אני לא יודע אבל תבדוק לפי נפח...

מממיה

New member
דוקא אחותי...לא אחי

יוצא לי לאחרונה לקנות 6-7 בקבוקים לשבוע...זה די הרבה -לא? ולגבי סוקוליק-אני קונה את ה96% ב-18.90 מה המחיר אצלו?

MidNight Flame

New member
קודם כל נא ללמוד לשרשר ../images/Emo13.gif

זה זה שמעלי שקרא לך אחי
ובסוקוליק זה בערך שקל פחות אם אני לא טועה וכן את אכן קונה הרבה.

מממיה

New member
צודק...שילבתי תשובה לשניכם../images/Emo140.gif

הסוקוליק שאתה מדבר עליו הוא סיטונאי?

Mr MAG

New member
היי גם אני מראשון

איפה הסוקוליק הזה ? יש שם משקאות מעניינים ? אני מחפש חנויות בראשון עם משקאות טובים ובמיוחד כאלה שמוכרות ציוד לברמנים ולבאר הביתי. בנתיים יכול לתת המלצה חמה - באזור תעשיה הישן יש חנות ענקית שנקראת ריבלין זהו ספק של בתי מלון ומסעדון הם מוכרים גם בסיטונאותצ וגם ליחדים ממש מלא ציוד מקצועי לבאר למטבח וכו' כלומר סכו"ם כוסות כלי מזיגה קישוט לעוגות הכל שפוט חובה להכנס לשם יש שם הכל ממזלג ועד למיחמים ענקיים ופחי אשפה P:

MidNight Flame

New member
זה מול היקב ברחוב הכרמל

יש שם המון משקאות מעניינים
יש גם את משקאות דודיק לא רחוק על הפניה מרוטשילד לנדמה לי רמז (כיוון נווה הילל) ודווקא את ריבלין אני לא מכיר, אני אסע לבקר שם.

Mr MAG

New member
שלום

אוקי הבנתי זה מול הייקב באמת אניט צריך לקפוץ לשם יש גם מחסן משקאות ליד בית יד לבנים וכשפונים מרוטשילד לרחוב דרור יש מחסן משקאות חדש שנפתח ויש שם כמה דברים מעניינים ! ראיתי שם ארטיק תפוח ומשמש שאני מתכוון לקנות בימים הקרובים
לגבי ריבלין אין שם משקאות רק ציוד אבל זה שווה ביקור. בכלל כלים מקצועיים למטבח זה המקום. יש שם סכינים כלים לקישוט להגשה להכל. יש שם גם אייס-קראשר נחמד מאוד ב 90 שקל, שייקרים, פיות מזיגה יצא לי 12 פיות ב19 שקל בערך... זה שווה ביקור זהנמצא ליד הפאואר-סנטר, ממש בסוף אזור התעשיה הישן ברחוב שמאחורי הבוסתן של אליה. בנין גדול כזה ועליו שלט שכתוב ריבלין בסגול.

MidNight Flame

New member
עוד מקום ששווה בדיקה -

עולים לכיוון הבית כנסת הגדול מכיוון רוטשילד ובסימטה שפונה שמאלה קצת לפני הבית כנסת יש מקום סיטונאי.

Mr MAG

New member
נו כן

לזה התכוונתי , הרחוב שפונה מרוטשילד בדיוק לפני דרור מקום חדש כזה ? שאתה יודרד במדרגות ונכנס פנימה כי הוא כזה יותר נמוך משאר הבניינים ? ויש שלט מעליו "מחסן משקאות" או משו כזה ?

hectic

New member
תצרי קשר

עם הספק ששמו לבטח כתוב על גבי הבקבוק. אם את מעוניינת בכמות נכבדה, אני בטוח שילכו לקראתך. ואגב, מדוע 96% ולא 95%? יש הבדל בטעם?

מממיה

New member
לא בטוחה לגבי הטעם

לפני זמן מה מישהו כתב כאן שהטעם טוב יותר, צרפתי את ההמלצה לעובדה שהוא עולה 3-4 ש"ח פחות לבקבוק התוצאה אגב מצויינת!! יחד עם זאת בחלק מהמקרים אני משתמשת בוודקה, בעיקר מאז שקיבלתי אינפורמציה מכימאי מזון שטוען שהאלכוהול 95/96% לא טוב לשתיה... האם יש למישהו כאן מידע "תזונתי" בעניין? מאוד אשמח לדעת אם אכן זה לא מומלץ לשתיה.

MidNight Flame

New member
מדובר באלכוהול שייעודו הוא שתיה...

אז אני מניח שאין עם זה שום בעיה כל עוד מנהסתם אף אחד לא שותה את האלכוהול הזה נקי.

למעלה