איפה אפשר לעשות טיסת חוויה בצפון?

איפה אפשר לעשות טיסת חוויה בצפון?

שלום לכם, אני מחפש לעשות לחברה שלי טיסת חוויה וחשוב לי מאוד שזה יהיה בצפון הארץ ולא במישור החוף. בינתיים כל החברות אותן בדקתי, עושות טיסות בצפון רק בחורף (אני גם לא מבין למה...) אני מקווה שתוכלו לעזור לי ולקשר אותי לחברה שעושה טיסות חוויה בצפון הארץ.

אוקיי, מצאתי חברה, אבל....

אומרים שרחיפה בצפון זה יותר מענה מאשר מהנה בשביל מתחיל. שיש הרבה טלטולים וזה עושה בחילה. זה נכון מניסיונכם?

tsahireil

New member
בצפון אין רכס לאורך החוף כמו במרכז...

אלא טסים בהרים (תבור, מבוא חמה וכו'). בקיץ האוויר באזורים המדוברים מאוד תרמלי ז"א יש הרבה תרמיקות שהן זרמים עולים של אוויר חם יחסית לסביבה וזרמים יורדים של אוויר קר ובינהם נוצרות מערבולות, זה נקרא בקיצור "אוויר בלתי יציב". לעומת זאת בקו החוף הרוח נושבת מכיוון הים, בגלל שמעל הים הטמפרטורה אחידה יותר יש פחות תרמיקות ואלו שיש יותר חלשות והאוויר משמעותית יותר רגוע. רוב האנשים בטיסה ראשונה יהנו יותר מחווית הטיסה ברכס מאשר טיסה אנרגטית ומטלטלת בתרמיקות. אבל לדעתי התבור ונתניה הם כמעט אותו מרחק מחיפה ככה שההבדל צפון\מרכז לא ממש משמעותי.

../images/Emo23.gifבמועדון עגור כמובן!

שלום! מועדון עגור נמצא בכל שבוע פעם עד פעמיים באתרי הצפון ואפשר לתאם איתו ולטוס בצפון. אלו שלא מתעסקים בהדרכה לא נמצאים באתרי הצפון ולכן אינם נותנים את השרות המבוקש ולכן מספרים סיפורים על טילטולים ועוד סיפורים המצוצים מאני לא יודע מאיפה. בעגור לא תצתרך לחכות לחורף כדי לטוס, אתה מוזמן. בברכה ארנון הר לב עגור 03-5067467 03-6580144 050-2791079

למעלה