איפה אפשר למצוא?

FREE KEVIN

New member
איפה אפשר למצוא?

לחברי הפורום, לאחרונה יצא לי לראות את "ספר החירות...", מי ששמע יודע כנראה על מה מדובר-מדובר בספר האקינג בעברית...מעולה....כולל שלל נושאים, דוגמאות והסברים על עולם ההקינג... מי ששמע, יודע היכןאפשר למצוא אותו, ובכלל מכיר אתרים עם מדריכים דומים בבקשה לשלוח תגובה בתודה מראש FREE KEVIN

קובי..

New member
תראה

ספרים אני אישית לא מכיר, ואני לא יכול לעזור לך בזה, אבל אם אתה מחפש אתרים שילמדו אותך האקינג אז כאלה יש בשפע, לדוגמא:

FREE KEVIN

New member
אפשר עוד?

אפשר לקבל עוד אתרים כאלו? (אחלה אתרים) או מידע נוסף - תוכנות, מררדיכים, ועוד...?

909

New member
תקרא..........

האתר שלי אומנם לא אתר האקינג אבל אחרי שקראתי את ההתחלה של הספר החלטתי לשים קישור להורדה כדי להגדיל את מספר ההאקרים בארץ . תוריד את הספר כאן

קובי..

New member
אחי......

באתרים שהבאתי לך אם אני לא טועה יש קישורים כמעט לכל האתרים,,,זה מספיק אני מקווה שעזרתי לך...ביי

yariv~2

New member
שוב פעם אתם???? ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

יאללה החוצה! מספיק כמעט הרסתם את הפורום פעם אחת!!! תיראו איך הוא הדרדר בגללכם!!

p0ly

New member
עוד אתרים וספר החירות

ספר החירות באמת ספר פצצה רציני, רוב הכתבות שם של בלאדי וגיהנום אבל עדיין זה 200 עמודים של האקינג... רייזור הזה עשה עבודה מעולה... טוב הנה אתרי האקינג www.tiger-corp.cjb.net האתר של הטייגרס, האדמין הוא PATCHER חבר טוב שלי ואחלה בן אדם! www.hpcp.up.co.il אם הם לא החליפו כתובת... זה HACK PLANET אתר מאוד נחמד עם טקסטים שווים בדיקה... והעלתי מזמן את ספר החירות www.geocities.com/polypic/book.doc אם לא עובד אז לא יודע למה...

למעלה