איפה אפשר ללמוד?!

renon11

New member
איפה אפשר ללמוד?!

היי יאיר אני מאוד מתעניין באסטרולוגיה , רציתי לדעת אם אתה יכול להמליץ לי איך ואיפה אפשר להתחיל כדי ללמוד יותר על הנושא. אם אפשר אולי גם תמליץ לי על ספרים שקשורים... תודה!

ובכן.. בעצם זה תלוי בך

אישית את רוב הלימוד המקצועי שלי למדתי לבד, עם הרבה ספרות שיחות ועבודה על מפות עם אנשים, אסטרולוגים, פסיכולוגים, ועוד. יש פה ושם בתי ספר שמלמדים אסטרולוגיה, בעיקר בתחום האינפורמציה והתיאוריה, אבל למיטב ידיעתי - לא הרבה. רוב האסטרולוגים גם מלמדים פה ושם, וכדאי לשאול אותם. את החשיבה האסטרולוגית שהיא בעצם הקשה יותר, לא ממש מלמדים, ופה זה ממש תלוי בך. אני אישית מלמד רק באופן פרטי, ולא בקבוצה. הספרים שהייתי ממליץ לך עליהם - ´סימני שמש´ של לינדה גודמן, ´וההורוסקופ האישי של טלילה סטן, אם אני לא טועה כך קוראים לו. הוא הספר הכסוף, ויש בו בהחלט את הבסיס להתחלה. מעבר לזה - הכל תלוי בך..

השם המדוייק הוא:

אסטרולוגיה וההורוסקופ שלך, טלילה סטן, הוצאת אסטרא. כיום הספר יצא במהדורה מיוחדת לכבוד המילניום. עטיפתו החדשה זהה לקודמת, רק זהובה 0ולא כסופה). הוא זהה כמעט לחלוטין להוצאה הישנה, רק שלו נוסף גם נספח מעניין על כח מיני תוספות למיניהן, כגון; ליקוי חמה, רצח רבין ומפתו של בנימין נתניהו (לא בטוח לגבי האחרון!). עד לא מזמן סכומו היה 118 ש"ח. עוד בהוצאת טלילה סטן - אסטרולוגיה בזק - על שילוב מזל השמש ומזל האופק, ואיך למצוא את מזל האופק. גם הספר של גידי גלבוע, קורס אסטרולוגיה (הוצאת אסטרולוג) מלמד את התורה בצורת קורס. מהנה, קל ונוח. מומלץ עם הסתיגות גדולה - הוא מאוד לוקה בחסר! ספר מומלץ להתחיל ללמוד בו.. אך כדאי להרחיב עם ספריה של טלילה סטן וספרה של רימונה כהן; "יסודות ושיטות באסטרולוגיה למתקדמים". ארבעת הספרים האלו (תתחילי עם לינדה גודמן, תמשיכי לגידי גלבוע, תחזקי אותו עם טלילה סטן ותתקדמי עם רימונה כהן), ייתנו לך את כל מה שאת צריכה לדעת כדי להיות האסטרולוגית של עצמך! בכל הספרים האלו, ושאר הספרים הקיימים בשוק (לפחות עד כמה שידוע לי), משום מה, לא נוגעים כלל בנושא האסטרואידים וכוכבי השבת ושאר נקודות היפוטתיות למיניהן. כדי להשיג הרחבה בנושאים הללו, או בכלל ללמוד את כל התורה מההתחלה און ליין, את מוזמת לבקר באתר שלי (מומלץ
) הרטרו של שבתאי. שלך, שבי |מכונית|

למעלה