איפה אפשר לברר את מצב הגלים
M masterfunk New member 15/4/03 #2 בדרך כלל אומרים את זה בתחזית וגם בד"כ אומרים את זה בסוף החדשות ברדיו לפחות בגלגל"צ
פ פריאנטה New member 15/4/03 #3 לא אמרו היום נראה לי שאומרים רק בסופי שבוע אתה יודע אולי מה קורה מחר?
M masterfunk New member 15/4/03 #4 אין לי מושג ואני גם תמיד נדפק יום שבת חיכיתי שעות לגלים ולא היה כלום וגם לא היה אף אחד בפירצה אז כנראה שיש איזושהיא דרך לדעת חוץ מלהיות שם
אין לי מושג ואני גם תמיד נדפק יום שבת חיכיתי שעות לגלים ולא היה כלום וגם לא היה אף אחד בפירצה אז כנראה שיש איזושהיא דרך לדעת חוץ מלהיות שם
פ פריאנטה New member 15/4/03 #5 אני מחפש אתרי אינטרנט שמספקים את המידע הזה אבל בשום מקום לא מצאתי נתונים עדכניים. בכל מקרה אני אנסה את מזלי מחר. נקווה לטוב
אני מחפש אתרי אינטרנט שמספקים את המידע הזה אבל בשום מקום לא מצאתי נתונים עדכניים. בכל מקרה אני אנסה את מזלי מחר. נקווה לטוב
M masterfunk New member 15/4/03 #6 בטח יש את באיזה אתר של תחזיות אבל אני מחפש אתר שיהיה בוא גם מידע על גובהה הגלים באיזורים ולא סתם כללי
בטח יש את באיזה אתר של תחזיות אבל אני מחפש אתר שיהיה בוא גם מידע על גובהה הגלים באיזורים ולא סתם כללי
D damianpe New member 15/4/03 #7 יש מלא אתרים עם תחזיות!!! www.isracam.co.il www.wind.co.il www.ims.gov.il www.israelweather.co.il www.topsea.co.il עם אתה רוצה עוד אז תגיד...
יש מלא אתרים עם תחזיות!!! www.isracam.co.il www.wind.co.il www.ims.gov.il www.israelweather.co.il www.topsea.co.il עם אתה רוצה עוד אז תגיד...
M masterfunk New member 15/4/03 #9 ....... את ישראקם ואת וינד אני מכיר אבל הם לא ממש מעודכנים ואי אפשר לסמוך עליהם
D damianpe New member 15/4/03 #11 אבל בישרקאם יש לך מצלמות בשידור חי! שזה כן אמין!!! יש עוד אתר עם מצלמה חיה: www.intersurf.co.il תנסה אתר נחמד!!!
אבל בישרקאם יש לך מצלמות בשידור חי! שזה כן אמין!!! יש עוד אתר עם מצלמה חיה: www.intersurf.co.il תנסה אתר נחמד!!!