איפה אני מוצאת......

shirush35

New member
איפה אני מוצאת......

אנרגיה?!?!?!? הייתי כל כך גאה בעצמי, כבר 3 חודשים שאני קמה 3-4 פעמים בשבוע לעשות הליכה/ריצה שנעה בין 4-6 קילומטר. הייתי קמה ב 5.30 יוצאת ב6 וחוזרת לקראת 7, מספיקה מקלחת ואז מעירה את הקטן. לא ירדתי במשקל אבל הרגשתי ממש טוב. בשבועיים האחרונים ממש חשוך בשעה כזו, אבל ממש! ואני לא מצליחה לקום! אחרי שילדתי ניסיתי תקופה ארוכה לעשות בערב , אבל בגלל שאני מגיעה כל כך מותשת לשעות הערב אני לא מצליחה להרים את עצמי מהספה, ואז מצאתי את שעות הבוקר שנתנו לי פתרון ממש נוח. עצות? רעיונות?

לילית462

New member
../images/Emo24.gif אנחנו משתעממים מהר, את צריכה שינוי...

למצוא פעילות אחרת, מסלול חדש, שותף אחר. הגוך שלנו מתרגל לפעילות ונמאס לנו אחרי זמן מה, זה בדיוק הזמן לעשות שינוי. אולי במקום ריצה והליכה לעבור לשיעור ספינינג או משהו בסגנון, אולי להצטרף לקבוצה מאוד אופנתי כרגע קבוצות הליכה ושיעורי זומבה... ואולי את צריכה כמה ימים לנוח ואז תוכלי לחזור לפעילות, תני לעצמך את המרחב הזה...

יעל י

New member
ועוד מעט גם יהיה קר...וגשום...

אני באופן אישי כמו שניתן להבין לא מתחברת להליכות אבל מבינה את הצורך בפעילות גופנית. אני במועדון כושר לנשים בלבד ואחרי החגים חוזרת לזומבה. האם יש מצב לפני שאת חוזרת הבייתה לעבור לאיזו מכון/מקום לעשות אימון?

יעל י

New member
איפה את גרה?

אולי להתחבר לעוד מישהי וזה יעזור? אולי לשנות מסלול (קרוב לים)?

עלמה88

New member
אוהבת לרקוד?

אני רוקדת ניה וכמובן אם את אוהבת גם ריקודי עם זה כיף... גיליתי שכל פעם שאני משתעממת מהספורט אני צריכה למצוא משהו מהנה - זה נכון להיום, או לחילופין להציב בפני עצמי אתגר כמו להשתתף באיזו תחרות. רצתי 10 קמ' במרוץ נייקי בשנה שעברה, ניראה לי שעל זה לא אחזור...

shirush35

New member
מאד אוהבת ריקוד

אבל שוב, כלכלית אין לי אפשרות כרגע להצטרף לחוג

יעל י

New member
אם כך אז הראה לי ש...

פשוט להתגבר על עצמך ולהמשיך בהליכות. קשה לצאת בבוקר אבל שבתוך זה זה כבר אין,אין ברירה ועושים. חיבוקים לעידוד.

למעלה