מה?! הרשת לא טוב? איזה שטויות...
זה קשקוש- הוא מצוין... בתור אחד שיש לו כזה ובכל זאת מתחיל שנופל חבל לכם על הזמן- הוא מצוין! אמנם לא היה לי קשיח ואני לא יכול להשוות אבל אני יכול להגיד שיש לו הגנה מצוינת וזאת לאחר באמת אינספור נפילות--> שאלו את פריזנט.. עוד מימי רכיבותינו ביחד בתקופה שהייתי מתרסק על ימין ועל שמאל.. מה לא היה לי- התעופפות קדימה, אחורה, לצדדים וכו´.. אפילו מקרה אחד של התפוצצות גדולה באיזה 40 קמש הילוך שלישי בתוך נחל עם סלעים וחלוקי נחל וחוץ מדלקת בגיד ברגל וצליעה ממושכת לא קרה כלום בחזה ובגב. הוא מאוורר בטירוף-- זה רשת... הוא נוח והכל יושב פרפקט.. צריך להזהר רק שהרשת לא תתפס בעצים וכו ותקרע... המיגון בגב בהחלט עולה למעלה- אז אני קניתי בלי חגורה אינטגרלית ויש לי חגורת כליות נפרדת שיושבת במקום... הוא ממגן סוף הדרך... וחוצמזה הגיע עכשיו לאבנוע הדגם החדש (סוף סוף!) של הרשת- נשבע לכם כשראיתי אותו במילאנו אמרתי לזה אני מחליף איך שזה מגיע.. טוב זה קצת יקר בשבילי בינתיים, אבל חבל לכם על הזמן, מיגון, חופש תנועה, אוורור, שונה לגמרי.. מהסרטים ושום מיגון קשיח לא יעניק כזה מיגון, במיוחד בגב כשיש לו מגנים כמו של אופנועי ספורט בצוואר... שווה לקפוץ לאבנוע..