איפה אני יכול...

ידידי...

1.עניני קניה ומכירה מטופלים בלוחות שם בסרגל העליון. 2.פרסם את מה שאתה מחפש בלוח "מעוניין לקנות". 3.חפש צבי צב בלוח "ציוד למכירה", ורק במבט חטוף כבר ראיתי שם אחד כזה של SXP, בדוק אולי יש עוד נוספים בעמודים קודמים.

west side

New member
אה..אוקי..תודה רבה

ויש חברה שהיא יותר טובה? פחות טובה? מה הכי טובה?...

תשובה למתחבט

צבי צב = מגן חזה כלומר הגנה במידת האפשר על החלק הכה גדול הזה של הרוכב קיימים באמת המוני מיגונים שונים ומשונים אתרכז רק ב2 סוגים עיקריים 1. מיגון קשיח 2. מיגון רשת המיגון הקשיח הנו כאמור עשוי מסוג פלסטיק בדר"כ קשה ומגן על כלוב הצלעות + הכתפיים כולל כליות המיגון מאוורר יותר לקיץ ובעל מיגון טוב יותר מאחיו הרשת חסרונות- מסורבל זז בזמן הרכיבה מחייב מגני מרפקים יעודיים ( ישנם כאלו אם אבל אלו ממש מסורבלים ) מיגון רשת בעל הגנה מינימלית על הצלעות בקיץ חם אתו מאד דק יותר וכמעט ולא מרגישים אותו מגיע אם כל המיגונים כולל גב + מרפקים בעל יתרונות שהמיגונים לא זזים ו"יושבים טוב על הרוכב " חסרונות - לא מגן כל כך בצלעות חם בקיץ אמרנו כבר אז מה כדאי ? בקיץ ולרוכבים מתחילים בינונייים = מיגון קשיח בחורף ולרוכבים שהפסיקו ליפול = מיגון רשת מקווה שעזרתי

MexMex

New member
תרשה לי להוסיף....

ישנו מיגון נוסף שנקרא "מתחת לחולצה"... בעקרון מדובר על מעין ספוג חצי קשיח, המכיל מספר חלקי פלסטיק להגנה על איזורים קריטיים. המיגון הנ"ל מספק הגנה פחותה ממיגון קשיח, אך הרבה יותר נוח ללבישה...(זה מה שאני משתמש, כאשר אני לא עוטה את הדיינז דזרט...) הא, כן...הוא גם קצת יותר זול... אדיוס

ניסן400

New member
חסרונות נוספים של מיגון רשת

1. עוד פריט לכבס. אחרי כמה רכיבות הוא תופס אחלה ריח (לפחות אצלי ...). 2. הפלסטיקה שמגנה על הגב התחתון נוטה להעלות למעלה תוך כדי הרכיבה, וזה למרות חגורת הגב שיש. (בניגוד לחגורת גב נפרדת שלא זזה ממקומה)

west side

New member
אבל לא נתתם לי..

שמות של חברות..מה יותר כדאי או מה פחות. אני מניח שאני יצתרך קשיח..אני בהחלט רוכב מתחיל.

theshark

New member
לי אישית יש את של סינסלו.

אני מאוד מרוצה. הכל תלוי בתקציב שלך לך תעשה סבב בין החנויות השונות ותראה מה מתאים לך.

ניסן400

New member
לי יש ...

מגן רשת של UFO וחוץ מהחסרונות שציינתי אני מרוצה. כמו כן יש דגמים חדשים של UFO ,שאל באבנוע.

והכי חשוב!! "חצציה"

תפקיד הצבי צב להגן עליך מפני "חצציה" אבנים שעפות מכיוון הרוכב שלפניך הלא מתחשב שפותח גז ומעיף אבנים סלעים לכיוון גופך במהירות אדירה

enigo

New member
ZOOM של אצ´רביס

משמש אותי כבר כמה שנים תוך הפגנת עמידות יפה. כולל מגנים לכתפיים ולחלק העליון של הזרוע ולכליות (שני האחרונים לא כלולים בכל המגינים - לשים לב!) כמו כן קצות המגן מרופדים בכל אזורי המגע שלהם עם הגוף. קריטי במיוחד באזור הצוואר, אחרת מש לא נוח. זאת ההמלצה שלי, ובכל מקרה שים לב לנקודות שציינתי, בעיקר לנושא הריפוד, שמשמעותי בכל נסיעה, לא רק בנפילות.... ושים לב גל לאבזמי הסגירה, שיהיו (או לפחות שיראו) מאסיביים.

fazer_1000

New member
מה?! הרשת לא טוב? איזה שטויות...

זה קשקוש- הוא מצוין... בתור אחד שיש לו כזה ובכל זאת מתחיל שנופל חבל לכם על הזמן- הוא מצוין! אמנם לא היה לי קשיח ואני לא יכול להשוות אבל אני יכול להגיד שיש לו הגנה מצוינת וזאת לאחר באמת אינספור נפילות--> שאלו את פריזנט.. עוד מימי רכיבותינו ביחד בתקופה שהייתי מתרסק על ימין ועל שמאל.. מה לא היה לי- התעופפות קדימה, אחורה, לצדדים וכו´.. אפילו מקרה אחד של התפוצצות גדולה באיזה 40 קמש הילוך שלישי בתוך נחל עם סלעים וחלוקי נחל וחוץ מדלקת בגיד ברגל וצליעה ממושכת לא קרה כלום בחזה ובגב. הוא מאוורר בטירוף-- זה רשת... הוא נוח והכל יושב פרפקט.. צריך להזהר רק שהרשת לא תתפס בעצים וכו ותקרע... המיגון בגב בהחלט עולה למעלה- אז אני קניתי בלי חגורה אינטגרלית ויש לי חגורת כליות נפרדת שיושבת במקום... הוא ממגן סוף הדרך... וחוצמזה הגיע עכשיו לאבנוע הדגם החדש (סוף סוף!) של הרשת- נשבע לכם כשראיתי אותו במילאנו אמרתי לזה אני מחליף איך שזה מגיע.. טוב זה קצת יקר בשבילי בינתיים, אבל חבל לכם על הזמן, מיגון, חופש תנועה, אוורור, שונה לגמרי.. מהסרטים ושום מיגון קשיח לא יעניק כזה מיגון, במיוחד בגב כשיש לו מגנים כמו של אופנועי ספורט בצוואר... שווה לקפוץ לאבנוע..

למעלה