איפה אני יכול להשיג רצועות תרמיות

medwow

New member
איפה אני יכול להשיג רצועות תרמיות

על מנת לכסות את הסעפת? כמו זה. נשב"ז לי מהקרעים בכיסוי בגלל הסעפת.

45degrees

New member
אני חושב שאתה לא צריך. יש מגן חום

שאמור להתיישב על ה HEADERS ופותר את הבעיה. הוא מותקן אצלך?

45degrees

New member
יש לך 2 HEADERS נפרדים לחלוטין

או 2 ל -1? במילים אחרות: האם לחלק הביניים שעובר מתחת לכיסא, יש 2 כניסות ויציאה אחת או כניסה אחת ויציאה אחת? אם זה 2 כניסות - יהיה לך גם זול וגם קל לייצר כזה. לפי הספר במודל 97 זה עם 2 כניסות. חלק 6 בתמונה זה מה שאתה צריך.

medwow

New member
אז ככה...

יש לי 2 כניסות ויציאה אחת. על אחד מהצינורות יש שתי הברגות שאמורות להחזיק את המגן הזה. שתי בעיות אחת מן ההברגות שבורה. בעיה שניה, אין לי כזה מגן חום. נראה לי שהמגן הזה הוא סתם כסת"ח ורק מגן חלקית. עטיפת הצינורות ע"י כזו רצועה תרמית תיתן פתרון טוב יותר לשמירה על הכיסוי.

45degrees

New member
המגן הוא לא כסת"ח כלל.

המגן הנ"ל הוא HEAT SINK לכל דבר ועניין - בדיוק כמו שניתן להחזיק בידית של קומקום מלא מים רותחים מבלי לקבל כוויה. מנסיון ארוך שנים עם אגזוזים חמים וכיסויים - אף פעם לא נקרע לי כיסוי מחום של סעפת. את הבד אתה ממש לא צריך. לגבי התבריג השבור: 1. אפשר לשים אום ובורג במקום רק בורג. 2. אפשר להבריז לקוטר בורג גדול יותר. 3. אפשר לרתך אום מאחורה. כל הפתרונות מאוד פשוטים מאחר ומדובר בחלק מפלדה פשוטה-רכה, וכל בעל מקצוע יכול לבצע את התיקון הדרוש במחש דקות (6 אם הוא שותה קפה באמצע).

medwow

New member
נזכרתי בפרט שולי

אני הולך להחליף את ה HEADERS לאלה שבתמונה (של DUKE 2). וכפי שאתה רואה אין הברגות להתקנת המגן. כמו כן, החלק הבעייתי מבחינתי שמחורר את הכיסוי זהו החלק שמסומן בחץ. בכל מקרה מגן חום לא ייתן פיתרון. אבל תודה על העזרה.

45degrees

New member
../images/Emo12.gif למיטב ידיעתי ה HEADER

שבתמונה לא יתן לך יתרון ביצועים על אלה שיש לך כבר. דווקא אלה שמותקנים אצלך (ואצלי) הם מעולים. אלא אם אתה הולך על מערכת קומפלט.... תעשה דיינו לפני ואחרי אם אתה יכול.

medwow

New member
לא חשבתי שזה ייתן לי יתרון

יותר בכיוון של נראה יותר טוב. לפי דעתי אין הבדל בין שני החלקים. כמו כן, נדמה לי שיש הבדל בין ה HEADERS שמותקנים על האופנוע שלי לבין אלה שלך.

ransnow

New member
לא שידוע לי. תבקש מג'ף מMXSOUTH

שישלח לך בדואר רגיל (אווירי) ולא UPS. לא יצא כ"כ יקר, ואני אפילו חושב שלא תשלם בכלל מכס... בו נומר שהוא די מצ'פר את הישראלים במשלוחים, ומשתדל לא להגזים עם ערך החבילות שהוא שולח לארץ...

למעלה