הקסם שבפשטות
New member
איפה אנחנו טועות?
לא אוהבת קהילתיות.. לרוב בורחת ממנה מוזר (או שלא) לאור העובדה שאני חיה כל חיי בקיבוץ. חברה שלי, שמאוד אוהבת מפגשים קבוצתיים, הזמינה אותי להצטרף למפגשים של קבוצת נשים שהפורום החיפאי פתח. בתמימותי שאלתי אותה אם הכוונה ללסביות. הסכמתי לבוא, מעט בגמגום. אולי רק בגלל שאני משתדלת לא לסרב לפני שאני מנסה. הגעתי והופתעתי. לשבת ולקשקש עם עוד נשים שאני לא מכירה מעברי. עוד קצת לסביות
שונות מכל מה שאני מכירה.. לא היו לי חברות לסביות בעבר, רק מי שהיתה בת זוג. היה מעניין לשבת ולדבר, לחוות חיי לסביות ששונים מכל מה שהכרתי. היה מאיר עיניים. אולי יותר נכון להגיד, פוקח יניים. ובאמת, ולא ציפיתי שאגיד את זה, אבל אני מאוד נהנית מהמפגשים החברתיים שלנו, גם אם לא מדברים על נושאים חשובים... גם אם מדברים על פרידות ושומעים את הכאב במילים שיוצאות מכל אחת ואחת. ואני באמת מאמינה, או רוצה להאמין, שנשים בחיפה ובאזור חיפה מעוניינות במפגשים כאלו... בכל זאת, חיפה היא לא תל אביב והמרכז.. אבל איכשהו זה אף פעם לא הולך.. תמיד המספר הולך ומתמעט, עד שנעלם לו לאיטו.. ערבי נשים.. פאבים עם ערבים גאים... כלום לא הולך. זוכרת שרק חיפשתי מקום בו אוכל להכיר משהי... שיהיה בו לסביות שאוכל לפגוש אבל שלא יהיה בתל אביב.. זוכרת כמה קשה היה לי למצוא... אז שאלתי אליכן היא- איפה אתן חושבות שטעינו? איפה אולי אפשר לעשות אחרת? באמת שמתסכל שרוצים ללכת ולבלות במקום של לסביות אבל אין בנמצא. או שצריך לנסוע 40 דק' לכל כיוון, ולהגיע לתל אביב. ובאותה הנשימה להזמין נשים מחיפה והאזור לבוא ולנסות. אולי תופתעו כמוני. אולי כן נצליח ליצור גרעין טוב ומשמעותי של לסביות בחיפה בפייסבוק- לסביזם חיפאי- http://www.facebook.com/profile.php?id=100001697388090
לא אוהבת קהילתיות.. לרוב בורחת ממנה מוזר (או שלא) לאור העובדה שאני חיה כל חיי בקיבוץ. חברה שלי, שמאוד אוהבת מפגשים קבוצתיים, הזמינה אותי להצטרף למפגשים של קבוצת נשים שהפורום החיפאי פתח. בתמימותי שאלתי אותה אם הכוונה ללסביות. הסכמתי לבוא, מעט בגמגום. אולי רק בגלל שאני משתדלת לא לסרב לפני שאני מנסה. הגעתי והופתעתי. לשבת ולקשקש עם עוד נשים שאני לא מכירה מעברי. עוד קצת לסביות