איפה אנחנו חיים????????????????????

איפה אנחנו חיים????????????????????

איפה אנחנו חיים?!?!?! לאן הגענו?!?! את מה שכתבתי פה הסיפור הביא לי השראה על הילדה בת 13 שנרצחה.. היי אתה עצור אל תפגע היי אתה חשוב על המעשה שלך היי אתה לא עשיתי דבר אני כמוך רוצה להתעורר ליום של המחר חכה אולי נוכל לדבר חכה אולי בלי אלימות נוכל להסתדר חכה תן לי צ`אנס לנסות להסביר אני בוכה.. מתחננת.. תן לי אוויר!! אמא,איני יודעת היכן אני אמא, יש אור לבן שעוטף אותי אמא, מה עושים בבקשה תעזרי לי איך דווקא עכשיו את לא פה בשבילי שטן, אתה ייצר נורא בהתגלמות בן אדם שטן, אתה בטח שוטף את ידייך המגואלות בדם שטן, אין לך נשמה אין לך רחמים לקחת לי את כל תמימות הנעורים רק בת 13 עדיין לא התחילה לחיות כמה העולם אכזר יכול להיות?!?! לאן הידרדרנו איפה הכבוד והערכה למה לפגוע באדם ולהרוס לו את כל המשפחה באיזה זכות אנשים פה קובעים חיים של אנשים זה לא התפקיד שלכם!! אתם לא אלוהים!!!!..... תחשבו על זה...

אז ככה

הילדה זאת היא אחות של חבר של גיסי לעתיד כל היום הוא בשוק לא מדבר לא אוכל שואל את עצמו איך אפשר לעשות דבר כזה האח שלה היה 3 שנים עם חבר של אחותי בצבא אני לא יודעת איך רצחו ילדה שלא עשתה כלום לאף אחד ילדה תמימה שרק רצתה לחיות

רוצים לראות באיזה עולם אנחנו חיים?

כנסו לקישור...תקראו את הכתבה... הייתה עוד כתבה על הנושא אבל לא הצלחתי לאתר אותה. http://style.nana.co.il/Article/?ArticleID=397673&sid=129 פשוט לקרוא ולבכות. אין בעולם הזה צדק!

זה ממכר

New member
תשאלי את הצדיקים שפה

מדוע לקח אלוקים את חייה? מדוע לא נתן לה לחיות עוד מעט אחרי הכל ילדה בת 13? מה היא הספיקה לחוות? הרי היא לא עד כדי כך יודעת להבחין בין הטוב לרע? להעלים את החיוך שהיה לה על הפנים? ילדה קטנה שיא התמימות אני בטוח שהצדיקים יבואו ויגידו שזה לקח על מעשיי אביה על משהו

צדיקים???

איזה שטויות אתה מדבבר...איך אלוקים לקח...מה יגידו על זה הצדיקים...אפשר לחשוב שאחד מהם הרג אותה...תפסיק להאשים את הדת בכל דבר...מי שאשם זה מי שרצח אותה...הבני נוער הארורים האלו...שאין בהם יפת רחמנות...ורק רוע ואכזריות יש להם בעיניים. הם אילו שצריכים לתת את הדין...הם האשמים..ההורים שלהם אמשים על זה שהם הולידו מפלצות בבית...הגיע הזמן שעונשים במדינה יהיו יותר קשים...אם היו שואלים אותי...תלייה לכל אחד מהרוצחים האלו....שיראו ויראו...

לפעמים בא לי לצעוק על אלוהים...

אבל אני יודע שהכי הרבה שהוא יכול לעשות זה לייצר מבול ...ולהביא זן חדש של בני אדם ...

טים בשיר יש מסר

אין פה פנייה למי אשם ואין פה מקום לשאלות על אמונה אני יכולה לקלל ולצרוח על בורא עולם למה אין שדות של פרחים מתחת לבית שלי ולמה השכנים הקשישים אצלי בביניין מתו למה יש מלחמות, יש מוות, יש שינאה, יש כעס, יש מחלות.. אבל אם כבר מדברים אז אומר לך כמה דברים.... אנשים שמתאבדים.. זה בורא עולם אשם?? אין שום קשר לבורא עולם.. הוא לא ר צ ח אותה בזה אתה מסכים איתי?? ובטח בורא עולם לא שלח שליח שיעשה את הדבר הנורא הזה אבל מה שכן בחיים האלה יש לך בחירות.. ומה לעשות שיש אנשים שבוחרים את מי להשאיר בחיים ואת מי לשלוח מתחת לאדמה אתה מאמין בטוב ורע?? אז רק תדע שיש לך בחירה בין ללכת בטוב.. ובין ללכת ברע.. וזה לא בורא עולם קובע זה אתה שקובע

יש הרבה שאלות למה ולמה אך לעולם לא

. לא נדע מה התשובות לכל השאלות זה דרך החיים שלנו ועלינו לקבל את מה שאנחנו חיים נכון זה כואב לאבד ילד בתחילת דרכו אבל אולי יש סיבות לכך לרק ההוא שם במרומים יכול לענות לנו!!!!! האם כשנפטרים מבינים חלומות שלא הבנו בעולם הזה? 2. נשמה שבאה לתיקון והיא נשמה של צדיק, אז בתחיית המתים מה קורה? היא נשארת בגוף של הצדיק או של התינוק? 3. ילד שנפטר לדוגמא בגיל 14, זה כבר לא תיקון, כי תיקון זה עד גיל מצווה, והילד בכלל לא חטא, אז למה? 4. אם אומרים שה’ יודע הכל, אז למה הוא צריך לבחון אותנו? 5. ה’ מוקף בצדיקים מכל הכיוונים, אז מה זה משנה לו להשאיר לנו אותם כאן, כי אנחנו באמת צריכים אותם והוא לא כל כך? 6. כתוב שבראש השנה כל הברואים נידונים האם הם ימשיכו בתפקידם, ואפילו לגרגיר חול יש תפקיד בעולם הזה וברגע שהוא מסיים אותו אז זהו. אבל זה נותן הרגשה שבכל רגע אדם יכול לסיים את התפקיד שלו ולא משנה אם הוא טוב או לא, וזה מבאס! 7. אם בסופו של דבר כולם מגיעים לגן עדן אחרי זמן מה, אז יוצא שמי שמבין את זה צריך לרצות למות כדי לעבור למקום טוב יותר! 8. אם לדוגמא ילדה בת 10 מאבדת את אמא שלה בת 30, והיא חיה המון שנים בלעדיה, אז מה קורה בתחיית המתים? הרי יכול לצאת מצב שהבת הרבה יותר זקנה מהאמא! 9. כשנפטרים אז האם פוגשים את כל האנשים שהיו קרובים לנו או שכל אחד נמצא במקום אחר למעלה? 10. אם הגיהנם הוא לא משהו פיזי, אלא היכולת להבין מה בעצם הפסדנו ואיזה פיספוס שלא ניצלנו את הזמן בעולם הזה, אז איך אפשר לדעת אם אתה אדם טוב או לא? האם לכל אחד יש פיספוס? 11. אומרים שה’ הוא בעצם אבא שלנו, ואני לא מבינה איך אבא יכול לשבת בחוסר מעש ולא לעשות כלום, כשהוא רואה לדוגמא שרוצחים את אחד הילדים שלו, אז מה הוא מרשה? ואיזה אבא היה מכאיב ככה לילדים שלו? 12. האם ה’ אוהב את כולם במידה שווה, או שיש לו עדיפויות? 13. אם אומרים שה’ נמצא תמיד בכל מקום, אז למה רק ביום כיפור אומרים שהוא קרוב אלינו? הרי הוא נמצא לידינו ממש תמיד! ובאותו הקשר: אם ה’ נמצא בכל מקום והוא קרוב לילדים שלו, אז למה הוא לוקח את כולם "אליו"? הרי הוא יכול לבוא להיות לידם ולא הם לידו! 14. אומרים שכשישנים אז הנשמה שלנו עולה למעלה ליד הקב"ה. אז האם הנשמה שלנו פוגשת שם את הקרובים לנו ואנחנו פשוט לא זוכרים? 15. למה ה’ נותן לילדים קטנים לסבול? לא עדיף שאם צריך לקרות משהו אז שיקרה וזהו? הרי ילד קטן לא יכול להבין למה ה’ עושה לו את זה, הוא מפחד והוא לא יכול להבין שאולי הוא ילך למקום טוב יותר! 16. האם כשגוי מת אז גם דנים אותו כמו שדנים יהודי, או שהוא לא עובר את כל התהליך בכלל?

צולי25

New member
מרגש ונכון!

ואללה תאמיני לי אני בהלם כמוך ושואלת את אןתן השאלות ממי אבלאנחנו רק יכולות לשאול ולכאוב לא יותר מזה בנתיים אין תשובה ואם תהיה גם לא תהיה התשובה פשוט מאוד המצב נהיה זוועה במדינה הזאת להגיע למצב שילדה בת13 תלך לעולמה מרצח אין לי תאור ולא מילים רק להשתתף בצערם של המשפחה הקורבים והחברים .....יהי זכרה ברוך !!! ממש עצוב אבל יש עוד הרבה באמצע הדרך זה לא הסוף לצערי .........!!!!!

למעלה